كرونا را شكست مي دهيم
پیرمرد ۱۰۶ ساله قمی کرونا را شکست داد


یک بیمار مبتلا به کرونا با سن ۱۰۶ سال، پس از بهبودی کامل از بیمارستان فرقانی قم مرخص شد.
(0) نظر
برچسب ها :
تصویری از دکتر میرسیدی پس از شکست کرونا
دکتر میر سیدی خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما بعد از طی دوره درمان بیماری کرونا به محل کار خود بازگشت


(0) نظر
برچسب ها :
آمریکا همچنان رکورددار تعداد مبتلایان به کرونا

آمریکا با داشتن ۳۱۲ هزار و ۲۴۵ فرد مبتلا به ویروس کرونا، در میان کشورهای مختلف همچنان در صدر جدول جهانی مبتلایان به این ویروس قرار دارد.

به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان، شبکه تلویزیونی روسیا الیوم گزارش داد شمار مبتلایان به کرونا در جهان از مرز یک میلیون و ۲۰۰ هزار نفر گذشت و به یک میلیون و ۲۰۳ هزار و ۱۷۷ نفر رسید. شمار جان باختگان براثر کرونا در جهان نیز به ۶۴ هزار و ۸۳۵ نفر افزایش یافت که بیشتر آن‌ها در اروپا هستند.

شمار مبتلایان به کرونا در آمریکا به ۳۱۲ هزار و ۲۴۵ نفر و شمار قربانیان به ۸ هزار و ۵۱۳ نفر رسید. شمار مبتلایان به کرونا در اسپانیا به ۱۲۶ هزار و ۱۶۸ نفر و شمار جان باختگان به ۱۱ هزار و ۹۴۷ نفر افزایش یافت.

مقامات ایتالیا اعلام کردند شمار مبتلایان به کرونا در این کشور به ۱۲۴ هزار و ۶۳۲ نفر و شمار جان باختگان به ۱۵ هزار و ۳۶۲ نفر رسید. در آلمان نیز شمار مبتلایان به کرونا ۹۶ هزار و ۱۰۹ نفر و شمار فوتی‌ها هزار و ۴۴۶ نفر اعلام شد.

شمار افراد مبتلا به ویروس کرونا در فرانسه به ۸۹ هزار و ۹۵۳ نفر و شمار قربانیان به ۷ هزار و ۵۶۰ نفر رسید. انگلیس شمار مبتلایان به کرونا را در این کشور ۴۱ هزار و ۹۰۳ نفر و شمار جان باختگان را ۴ هزار و ۳۱۳ نفر اعلام کرد.

در چین نیز شمار مبتلایان به کرونا به ۸۱ هزار و ۶۶۹ نفر و شمار قربانیان به ۳ هزار و ۳۲۹ نفر رسید. شمار افراد مبتلا به کرونا در مکزیک به هزار و ۸۹۰ نفر و شمار جان باختگان ۷۹ نفر اعلام شد.
(0) نظر
برچسب ها :
آیا موج دوم شیوع کرونا در راه است؟

یک متخصص اپیدمیولوژی درباره موج دوم شیوع کرونا توضیحاتی داد.

به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، مسعود یونسیان متخصص اپیدمیولوژی درباره موج دوم شیوع کرونا گفت: درمورد اینکه هنوز پیک کرونا را رد کرده ایم یا خیر نمی‌توانم اظهار نظر کنم و زمانی که کاهش ۲ الی ۳ روزه را پشت سر هم داریم نباید خیلی خوشحال شویم که این ویروس کاهش پیدا کرده است.

او افزود: همچنین یک افزایش چند روزه هم در مورد ویروس کرونا نباید ما را خیلی نگران کند که اتفاق خاصی افتاده است.

این متخصص اپیدمیولوژی تصریح کرد: ذات این اپیدمی که ما به آن اپیدمی با ماهیت پیشرونده می‌گوییم با فراز و نشیب‌ها همراه است و یک افزایش داریم و مقداری مختصر کاهش و بعد افزایش داریم و در سطح بالاتری به تعادل می‌رسیم که ممکن است چند بار این مورد تکرار شود.

یونسیان ادامه داد: هنوز ما به پیک یا آن سطح مسطح نرسیده ایم و هنوز شواهد کافی نیست برای اینکه ما بگوییم به مرحله کنترل رسیده ایم.

این متخصص اپیدمیولوژی اظهار کرد: بنده از صحبت‌های دبیر کل سازمان جهانی بهداشت و معاون ایشان آقای مارک لایان نقل قول می‌کنم که می‌گویند: ۱_ ما فقط خود را فقط مسئول جان مردم نمی‌دانیم بلکه مسئول معاش و معیشت آن‌ها هستیم و بالاخره وضعیت اقتصادی برایمان مهم است.

یونسیان ادامه داد: دبیر کل سازمان جهانی بهداشت تاکید می‌کند که باید ویروس را پیدا و آن را تست و بیماران را ایزوله، درمان و قرنطینه کنید
او افزود: ما به طور واضح و طبق آمار‌هایی که آقای حریرچی اشاره کرده اند، هنوز به آن مرحله‌ای که بتوانیم خشنود در برابر ویروس کرونا باشیم، نرسیده ایم.
(0) نظر
برچسب ها :
شمار مبتلایان به کرونا در سوئیس از بیست هزار نفر گذشت

با افزایش شمار افراد مبتلا به ویروس کرونا در سوئیس، وزارت بهداشت این کشور از مردم خواست در منازل خود بمانند.

به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان، تاکنون ابتلای بیست هزار و ۲۷۸ نفر به کرونا در سوئیس به تایید رسیده است. فقط در ۲۴ ساعت گذشته ۹۷۵ نفر به این ویروس مبتلا شدند. ایالت‌های مختلف سوئیس فقط در ۲۴ ساعت از مرگ ۶۴۷ نفر خبر داده‌اند.

«دانیل کخ» رییس بخش بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت سوئیس دیروز اعلام کرد: هنوز سوئیس به نقطه اوج کرونا نرسیده است و برای همین محدودیت‌های اعمال شده در این کشور همچنان ادامه دارد.

این مقام وزارت بهداشت سوئیس از مردم خواست که برای جلوگیری از گسترش بیشتر ویروس کرونا در خانه بمانند و از حضور در تجمع‌ها پرهیز کنند.

وزارت بهداشت سوئیس اعلام کرد: فوت شدگان در سوئیس بین ۳۲ تا ۱۰۱ ساله هستند. شش درصد از این قربانیان زیر ۶۵ سال بوده‌اند. ۹۷ درصد از جان باختگان در سوئیس بیماری هایی، چون فشار خون، بیماری‌های قلبی و دیابت داشتند.

اکنون سوئیس در اروپا، بالاترین آمار مبتلایان جدید به ویروس کرونا را به خود اختصاص داده است. از هر صد هزار نفر، ۲۳۶ نفر بیمار مبتلا به کرونا در سوئیس به تایید رسیده است.

ایالت‌های تسین، ژنو، وات و باسل با بیشترین آمار این شیوع روبه‌رو شده‌اند.

بحران ویروس کرونا در اقتصاد سوئیس نیز تاثیرات زیادی برجای گذاشته است و تاکنون یک ممیز سه میلیون نفر مجبور به کار نیمه وقت شده‌اند. این آمار یک چهارم همه افراد شاغل در سوییس است.
(0) نظر
برچسب ها :
نحوه پذیرش بیمه شدگان مبتلا به کرونا چگونه است؟

مدیر کل اداره بیمه سلامت استان تهران درباره نحوه پذیرش بیمه شدگان مبتلا به ویروس کرونا توضیحاتی داد.

به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، محمد حسینی، مدیرکل اداره بیمه سلامت استان تهران اظهار کرد: پزشکان عمومی شاغل در مراکز تعیین شده (مشتمل بر اورژانس بیمارستان‌ها و مراکز ۱۶ ساعته خدمات جامع سلامت) و کلیه متخصصین عفونی و داخلی، اعم از طرف قرارداد و غیر طرف قرارداد صندوق سایر اقشار‏-نظام ارجاع‏-۱ (بدون رعایت نظام ارجاع) می‌توانند به ویزیت بیمه شدگان با درج مهر مرکز روی نسخ اقدام کنند.

او گفت: نسخ تجویزی در کلیه داروخانه‌ها و مراکز پاراکلینیک طرف قرارداد نظام ارجاع‏-۱ با رعایت سایر ضوابط قابل پذیرش است . 
(0) نظر
برچسب ها :
رانندگان هنگام حضور در پمپ بنزین‌ها چه نکات خطرناکی را جدی بگیرند؟
۱: تا حدی که می توانید تعداد دفعات مصرف بنزین، گاز یا گازوئیل را کاهش دهید.

۲: در هر بار مراجعه به پمپ بنزین‌ها یا ایستگاه‌های سی ان جی، سعی کنید حداکثر باک خودرو خود را پر کنید تا دفعات کمتر مجبور به مراجعه برای گرفتن سوخت شوید و با این روش به خود و دیگران استرس وارد نکنید و با آرامش بیشتری زندگی کنید.

۳: هنگام خروج از منزل حتما یک عدد دستکش یک بار مصرف و ماسک به همراه داشته باشید.

۴: کارت را با دقت و بدون تماس دست با دستگاه وارد محل کارتخوان داخل دستگاه کنید و با دست دیگر که دستکش دارد اقدام به استفاده از پانل دکمه‌های دستگاه جهت ورود رمز کنید و پس از اتمام با دست بدون دستکش کارت را بردارید و پس از اتمام تمامی موارد گفته شده حتما دستان خود را ضدعفونی کنید تا باعث انتقال ویروس کرونا به اطراف نشوید.

۵: سعی کنید خودتان به شخصه کارت را به دستگاه سوخت بکشید و سپس از اپراتور بخواهید که رمز شما را وارد کند یا خودتان با دست دستکش دار رمز کارتتان را وارد کنید تا به این ترنیب سلامت جسمانی خود و دیگران را حفظ کنید.

۶: دستکش را به گونه ای از دستتان خارج کنید که هیچ جای بدن با قسمت رویی دستکش که در تماس با دستگاه یا نازل قرار گرفته است، ارتباط پیدا نکند.

۷: بلافاصله پس از استفاده، دستکش را در اولین سطل زباله نزدیک محل زندگی یا محل کار  (ترجیحا) سطل زباله سربسته بیندازید.

۸: اگر دستکش به همراه نداشتید حتما دقت کنید برای برداشتن نازل سوخت گیری نیز از یک دستمال کاغذی استفاده کنید و پس از اتمام کار حتما دستانتان را ضدعفونی کنید و دستمال کاغذی را در نزدیک ترین سطل زباله بیندازید.

۹: در طول حضور در پمپ بنزین و بعد از آن به هیچ وجه صورت خودتان به خصوص چشم، بینی، گوش و ... را لمس نکنید.

۱۰: در اولین فرصت ممکن بعد از اتمام سوخت گیری دست خود را حداقل  ۲۰ تا ۳۰ ثانیه با آب و صابون یا مایع بشویید.
(0) نظر
برچسب ها :
چرا باید در روزهای کرونایی از مصرف غذاهای کبابی و بخارپز پرهیز کرد؟

یک متخصص تغذیه گفت: به علت بروز ویروس کرونا چگونگی تهیه و پخت گوشت مهم است.

نرگس جوزدانی متخصص تغذیه و رژیم درمانی در گفت‌وگو با خبرنگار  حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان؛ درباره ارتباط مواد غذایی حاوی گوشت با ویروس کرونا گفت: یکی از نکات خیلی مهم این است که روی گوشت خام انوع باکتری، ویروس و مواد مختلف می‌توانند وجود داشته باشند.

او افزود: توصیه ما این است که در هر زمانی گوشت به صورت کاملا پخته مصرف شود؛ چرا که به این صورت انتقال ویروس ها، باکتری‌ها و مواد مختلف روی گوشت به بدن خیلی کمتر می‌شود و احتمال انتقال بسیاری از بیماری‌ها از دام به انسان کمتر خواهد شد.

جوزدانی تصریح کرد: وقتی گوشت را خام را تهیه می‌کنیم باید حتما دستانمان را قبل و بعد از برش دادن آن بشوییم و به یاد داشته باشیم که برای انجام این کار باید از تخته و چاقوی جداگانه استفاده کنیم.

این متخصص تغذیه و رژیم درمانی ادامه داد: قبل و بعد از برش گوش افراد باید حتما دستان خود را با آب و صابون بشویند و از تماس با بینی، دهان، چشم و ... خودداری کنند.

جوزدانی افزود: در ویروس‌های قبلی مانند مرس و سارس مشخص شده بود که این ویروس‌ها می‌توانند در بدن برخی افراد زندگی کنند و مشکل ساز شوند.

او گفت: تاکنون هیچ نظریه‌ای مبنی بر انتقال ویروس از حیوانات یا دام به انسان ثبت نشده است، اما به منظور پیشگیری، رعایت اصول بهداشتی در استفاده از مواد گوشتی توصیه می‌شود.

این متخصص تغذیه و رژیم درمانی با اشاره به نحوه مصرف گوشت اظهار کرد: به علت بروز ویروس کرونا نوع و چگونگی پختن گوشت بسیار مهم است که حتی طبق تحقیقات اگر گوشت در دمای ۹۵ درجه سانتی گراد به مدت ۵ دقیقه بپزد تمام ویروس گوشت به صورت کامل از بین خواهد رفت.

او ادامه داد: به هیچ عنوان گوشت خام را در یخچال کنار مواد غذایی پخته شده قرار ندهیم و حتما بعد از برش دادن آن را بسته بندی کرده و در داخل فریز بگذاریم تا از انتقال ویروس کرونا کم کنیم.

این متخصص تغذیه و رژیم درمانی با اشاره به چگونگی از بین رفتن ویروس کرونا اظهار کرد: اگر گوشت را در دمای ۵۶ درجه سانتی گراد به مدت ۳۰ دقیقه بپزیم طبق تحقیقات انجام شده حدود ۵۱.۵ درصد ویروس از بین خواهد رفت؛ بنابراین گوشت‌هایی که با قطعات بزرگ مانند گوشت کوبیده، جوجه کباب، سوخاری‌ها و ... کباب می‌شوند احتمال دارد وسط گوشت کاملا صورتی باقی بماند و پخته نشود پس باید در این دوران از مصرف غذا‌های کبابی و بخارپز پرهیز کرد.

جوزدانی گفت: مواد غذایی که به صورت آماده مانند نان از بیرون خریداری می‌شوند بهتر است که آنرا حتما گرم کنید و اگر می‌خواهید آن‌ها خشک نشوند داخل کیسه فریزر گذاشته و بعد آنرا گرم کنید.
(0) نظر
برچسب ها :
افراد مشکوک به بیماری کووید ۱۹ چگونه از خود مراقبت کنند؟

اگر به بیماری کووید ۱۹ مبتلا شدید علاوه بر روش‌هایی که در زندگی روزمره خود برای مقابله با ویروس کرونا انجام می‌دهید بهتر است که به روش‌های زیر هم توجه کرده و آن‌ها را جدی بگیرید.

۱: در خانه بمانید و در محل کار، مدرسه یا مکان‌های عمومی حاضر نشوید.

۲: متخصصان تغذیه و رژیم درمانی تاکید می‌کنند به منظور پیشگیری از ابتلا به ویروس کرونا مناسب‌ترین روش نوشیدن مایعات گرم، استراحت و خواب کافی، مصرف غذا‌های مغذی و کاملا پخته است؛ همچنین تاکید می‌شود در این ایام از غذا‌های نیم پز به صورت جدی پرهیز کرده و در مصرف هیچ ماده غذایی زیاده روی نکنید.

۳: اگر تب دارید و سرفه می‌کنید دست هایتان را مرتب با آب و صابون یا مایع حداقل ۴۰ ثانیه بشویید و یا با محلول‌های الکلی ضدعفونی کنید.

۴: هنگام سرفه یا عطسه دهان و بینی خود را با آرنج خم شده بپوشانید یا از دستمال یک بار مصرف استفاده کنید و بلافاصله آن را در سطل زباله دردار بیندازید. در صورتی که احساس تنگی نفس کردید حتما با مراکز درمانی تماس بگیرید و وضعیت خود را شرح دهید.

۵: در یک اتاق جداگانه از اعضای دیگر خانواده قرار بگیرید و در صورت عدم این امکان از ماسک‌های طبی استفاده کنید و حداقل یک متر از افراد دیگر فاصله داشته باشید، هوای اتاق را به خوبی تهویه کنید و در صورت امکان از یک حمام و سرویس بهداشتی اختصاصی استفاده کنید.

(0) نظر
برچسب ها :
۹ قانون ساده برای پیشگیری از کرونا در محیط کار

برای رفتن به سر کار این ۹ قانون را رعایت کنید
۱) از ساعت، انگشتر و دست بند استفاده نکنید.

۲) با خود ظرف، قاشق و چنگال، فلاسک و چند عدد لیوان یک بار مصرف به همراه داشته باشید. غذایتان را در ظرفی که با خودتان آورده اید خورده و به کسی تعارف نکنید. ظرف غذایتان را در خانه بشویید.

۳) قبل از شروع به کار، صفحه کلید، تلفن، میز و هر آن چه که قرار است با آن در تماس باشید، با الکل طبی ۷۰ درصد ضدعفونی کنید.

۴) اولین دستمال کاغذی روی میزتان را که در مجاورت با هوای آزاد بوده و آلوده شده است را دور بیندازید و از دستمال بعدی استفاده کنید.

۵) حتما هنگام خروج از خانه، از دستکش و ماسک استفاده کنید. پس از پایان کار، دستکش و ماسکی را که استفاده کرده اید در یک کیسه پلاستیکی یندازید و پس از بستن در آن، به سطل زباله بیندازید. سپس دست خود را به خوبی با آب و صابون بشویید.

۶) فاصله اجتماعی را رعایت کرده و از نزدیک شدن افراد به کمتر از یک متری خود، جلوگیری کنید. اگر می‌خواهید چیزی را به یکدیگر نشان دهید، فایل آن را با استفاده از تلفن همراه خود برای هم بفرستید.

۷) از تلفن مشترک استفاده نکنید.

۸) پس از گذشت هر یک ساعت و خوردن هر چیزی، دست خود را با آب و صابون بشویید.

۹) در اصلی و ورودی سرویس بهداشتی را نیمه باز بگذارید تا مجبور به باز کردن آن و آلوده شدن دستانتان پس از شست و شو نشوید.

۱۰) هواکش سرویس بهداشتی را همیشه روشن بگذارید و از وجود تهویه مناسب یا باز بودن پنجره در محل کار اطمینان حاصل کنید.
(0) نظر
برچسب ها :
چند توصیه کرونایی
اگر در خانه فرد مبتلا به کرونا یا مشکوک به کرونا ویروس دارید، فقط افرادی در خانه باشند که حضورشان برای مراقبت از بیمار ضروری است، سایر اعضای خانواده باید در خانه یا محل دیگری بمانند، اگر امکان پذیر نبود در اتاق دیگری بمانند.

افراد سالخوره یا افراد مبتلا به بیماری‌های قلبی و عروقی، کلیوی و دیابت را از بیمار دور کنید، مطمئن باشید که فضا‌های مشترک در خانه از جریان هوای مطلوب یا دستگاه تهویه هوا و پنجره برخوردار است.

دست‌تان را حداقل ۲۰ ثانیه با صابون و آب بشویید، هنگام تماس با خون و ترشحات بدن مانند: عرق، بزاق، خلط یا استفراغ، ادرار یا اسهال بیمار از دستمال ودستکش استفاده کنید، وسایل یک بار مصرف را بعد از استفاده دور بیاندازید.
(0) نظر
برچسب ها :
صفحه نخست پست الکترونیک وبلاگ تبیان
نوشته های پیشین
هفته سوم اردیبهشت 1400 هفته دوم اردیبهشت 1400 هفته اول اردیبهشت 1400 هفته چهارم فروردین 1400 هفته سوم فروردین 1400 هفته دوم فروردین 1400 هفته اول فروردین 1400 هفته سوم اسفند 1399 هفته دوم اسفند 1399 هفته اول اسفند 1399 هفته چهارم بهمن 1399 هفته سوم بهمن 1399 هفته دوم بهمن 1399 هفته اول بهمن 1399 هفته چهارم دی 1399 هفته سوم دی 1399 هفته دوم دی 1399 هفته اول دی 1399 هفته چهارم آذر 1399 هفته سوم آذر 1399 هفته دوم آذر 1399 هفته اول آذر 1399 هفته چهارم آبان 1399 هفته سوم آبان 1399 هفته دوم آبان 1399 هفته اول آبان 1399 هفته چهارم مهر 1399 هفته سوم مهر 1399 هفته دوم مهر 1399 هفته اول مهر 1399 هفته چهارم شهریور 1399 هفته سوم شهریور 1399 هفته دوم شهریور 1399 هفته اول شهریور 1399 هفته چهارم مرداد 1399 هفته سوم مرداد 1399 هفته دوم مرداد 1399 هفته اول مرداد 1399 هفته چهارم تیر 1399 هفته سوم تیر 1399 هفته دوم تیر 1399 هفته سوم خرداد 1399 هفته دوم خرداد 1399 هفته اول خرداد 1399 هفته چهارم اردیبهشت 1399 هفته سوم اردیبهشت 1399 هفته دوم اردیبهشت 1399 هفته اول اردیبهشت 1399 هفته چهارم فروردین 1399 هفته سوم فروردین 1399 هفته دوم فروردین 1399 هفته اول فروردین 1399
موضوعات
اخبار کرونایی (718) توصیه های کرونایی (352) عکس و کاریکاتور کرونایی (175) پرسش و پاسخ کرونایی (129) مدافعان سلامت (66) اخبار خوش کرونایی (61)
صفحه ها
فیدها
آمار وبلاگ
تعداد بازدید : 227104
تعداد نوشته ها : 840
تعداد نظرات : 4
X