🔸سرهنگ علی همه خانی، معاون آموزش و فرهنگ ترافیک پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ در گفتوگو با باشگاه خبرنگاران جوان:
🔹انداختن ماسک و دستکشهای استفاده شده دقیقا همانند پرت کردن زباله به بیرون از خودرو است که قانونگذار برای این تخلف، جریمه تعین کرده است و ماموران پلیس راهور، به محض مشاهده اینگونه تخلف با آن طبق قانون برخورد خواهند کرد.
🔹جریمه پرت کردن زباله از خودرو به بیرون ۳۰ هزار تومان است که در سوابق وضعیت تخلفات راننده ثبت خواهد شد.
پرسنل بخش مراقبتهای ویژه بیمارستان سینای تبریز برای بیمار کرونایی بستری در این بخش جشن تولد گرفتند تا روحیه اش رو در مبارزه با این ویروس بالا ببرند.
حواسمون هست که کادر درمانمون بشدت خسته و فرسوده شده و فقط به عشق مردمشونه که ایستادن، کمترین کمکمون رعایت اصول بهداشتی میتونه باشه
💬 تایماز اردبیلی
🔹خوراکی خود را به دیگران تعارف نکنید
🔹ممنوعیت دست دادن و بغل کردن دوستان و معلمان
🔹شستن مرتب دستها با صابون به مدت ۲۰ثانیه
🔹حفظ فاصله ۲ متری با دیگر دانش آموزان
🔹ممنوعیت خرید از بوفه مدارس
🔹 استفاده از ماسک
🔹 مصرف غذا در بستهبندی مناسب
🔹 به همراه داشتن محلول ضدعفونی
🔹 نگهداری لباس مدرسه در محل جداگانه در خانه
🔹شستن هفتگی و جداگانه لباسهای مدرسه
محققان می گویند از دست دادن اشتها می تواند نشانه ابتلا به ویروس کرونا در کودکان باشد. به گزارش دیلی میل بیش از یک سوم افراد زیر ۱۸ سال که کرونا می گیرند اشتهای خود را از دست می دهند. علائم کرونا در کودکان ممکن است با از دست دادن اشتها، سردرد و خستگی بروز کند. علاوه بر این، از هر شش کودک مدرسه ای، یک نفر دچار بثورات پوستی می شود.
🔹دانشمندان استرالیایی اعلام کردند آسیبهای شدید ریوی در بهبودیافتگان کووید- ۱۹ میتواند پس از بهبودی و هفتهها بعد از مرخص شدن از بیمارستان همچنان در این افراد دیده شود.
🔹تحقیقات ما نشان داد آسیب ریوی، مشکلات شدید تنفسی و سرفه میتواند در بلند مدت در بیماران بهبود یافته کرونایی مشاهده شود.
🔹دانشمندان میگویند تاثیرات مخرب ویروس کرونا بر سلامت جسمانی افراد باعث ایجاد نگرانی در مجامع علمی شده است.
🔹ما شاهد آن هستیم که حتی افرادی که به کرونای خفیف مبتلا شده اند برای هفتهها و حتی ماهها پس از بهبودی و مرخص شدن از بیمارستان همچنان با عوارض سنگین این بیماری دست به گریبان هستند.
🔹طول دوره نقاهت و زمان لازم برای بازگشت این افراد به زندگی عادی قبل از بیماری مایه نگرانی است.
به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، سازمان ملل متحد درباره وقوع نخستین قحطی گسترده جهان در دوران همه گیری کرونا هشدار داد.
بر این اساس، در گزارش سازمان ملل متحد آمده است: به زودی نخستین قحطی گسترده جهان همزمان با شیوع همه گیری کووید ۱۹، چهار منطقه که پیشتر به شدت آسیب پذیر بودند را هدف قرار خواهد داد. این چهار منطقه شامل یمن، سودان جنوبی، شمال شرق نیجریه و جمهوری دموکراتیک کنگو میشود. وقوع این قحطی میتواند جان میلیونها انسان در این مناطق را به خطر بیاندازد.
مارک لوکاک، یکی از مقامات ارشد بشردوستانه سازمان ملل با صدور نامهای به اعضای شورای امنیت با اعلام این خبر، بیان کرد: به دلیل بلایای طبیعی، شوک اقتصادی (به دلیل تبعات همه گیری ویروس کرونا) و بحران سیستم بهداشت عمومی که با فاجعه شیوع کووید ۱۹ در جهان همراه شده جان میلیونها انسان را در این مناطق به خطر انداخته است.
این نهاد تاکید کرد: فاجعه زمانی شدت میگیرد که بدانیم این ۴ منطقه هم اینک فراتر از قحطی، با جنگ، خشونت فرقهای و تروریسم دست به گریبان هستند. برای هر گونه کمک رسانی و توزیع کمکهای بشردوستانه به این مناطق، کاهش تنشها و توقف هر گونه درگیری ضروری است. برای مثال جنگ یمن بر شدت قحطی و گرسنگی در این کشور افزوده است. هم اینک بیش از ۸۰ درصد جمعیت یمن به کمکهای غذایی خارجی وابسته هستند.
همچنین بیش از یک میلیون و ۲۰۰ هزار تن در شمال شرق نیجریه به دلیل درگیریها مسلحانه به کمکهای غذایی دسترسی ندارند. تنها در سال گذشته میلادی، ۱۵ تن از کارکنان سازمان های بشردوستانه که مسئول توزیع اقلام میان مردم این منطقه بودند به دست افراد مسلح کشته شدند.
دیوید بیسلی، مدیر اجرایی برنامه جهانی غذا که مسئول مبارزه با گرسنگی در جهان است در ماه آوریل به اعضای شورای امنیت اعلام کرد همزمان با شیوع ویروس کرونا در جهان، ما در لبه پرتگاه خطر گرسنگی و قحطی در مناطق مختلف قرار داریم.
مقامات سازمان ملل خواستار اختصاص بودجه فوری و کمک کشورها و سازمانهای بشردوستانه برای مبارزه با خطر گرسنگی در جهان هستند. پیشبینی میشود به دلیل شیوع ویروس کرونا و تحت تاثیر قرار گرفتن اقتصاد جهان به ویژه اقتصاد کشورهای جهان سوم، میزان گرسنگی در سال جاری میلادی شاهد جهش باشد.
گرسنگی در جهان به ویژه برای کودکان بسیار خطرناک است. آمارهای جهانی نشان میدهد ۴۶۲ میلیون انسان در کره زمین از گرسنگی و سوء تغذیه رنج میبرند که ۴۷ میلیون تن از آنها کودکان زیر ۵ سال هستند. زمانی به تاثیرات مخرب سوء تغذیه پی خواهیم برد که بدانیم نزدیک به نیمی (۴۵ درصد) از مرگ و میرهای کودکان زیر ۵ سال مرتبط با سوء تغذیه است.
بیشترین میزان این مرگ و میر نیز در کشورهای با درآمد پایین و متوسط روی میدهد. به صورت روزانه ۷ هزار و ۵۰۰ کودک زیر ۵ سال در جهان به دلیل سوء تغذیه جان خود را از دست میدهند. این در حالی است که میلیونها کودک دیگر به دلیل سوء تغذیه از جنبه جسمی و مغزی دچار آسیب میشوند.
🔹شهدای مدافع سلامت همانند شهدای دفاع مقدس از امنیت و آسایش مردم پاسداری کردند
🔹امیر سرتیپ حاتمی وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح با پاسداشت زحمات و تلاش شهدای مدافع سلامت ایران اسلامی گفت: شهدای مدافع سلامت با ازخودگذشتگی مثال زدنی و ایثار جان خود که بر گرفته از مکتب سرخ شهادت و راه ابا عبدالله و یاران با وفایش بوده است جانانه و بدون کمترین درنگی به مقابله با ویروس منحوس کرونا شتافته و جلوی انتشار بیشتر آن را گرفتند تا مردم عزیزمان در رفاه و آسایش زندگی کنند.
🔹امیر حاتمی با بیان این موضوع که شهدای سلامت با شهدای جنگ تحمیلی به سبب اجرای رسالت خود تفاوتی ندارند، افزود: این عزیزان همچون شهدا و ایثارگران ۸ سال دفاع مقدس برای امنیت و آسایش این مرز و بوم فداکاری کردند و مردم ایران تا ابد قدردان این عزیزان خواهند بود.