كرونا را شكست مي دهيم
آخرین آمار کرونا در ایران؛ فوت ۲۰۲ بیمار در شبانه روز گذشته

آخرین آمار کرونا در ایران؛ فوت ۲۰۲ بیمار در شبانه روز گذشته

بنابر اعلام وزارت بهداشت با فوت ۲۰۲ بیمار دیگر مجموع جانباختگان ویروس کرونا در کشور افزایش یافت و به ۷۶ هزار و ۴۳۳ نفر رسید.

به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، بنابر اعلام مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت بهداشت از دیروز تا امروز ۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۰ و بر اساس معیار‌های قطعی تشخیصی، ۱۰ هزار و ۱۴۵ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شد که هزار و ۵۴۵ نفر از آن‌ها بستری شدند.

 مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به دو میلیون و ۷۳۲ هزار و ۱۵۲ نفر رسید.

متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۲۰۲ بیمار کووید۱۹ جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری به ۷۶ هزار و ۴۳۳ نفر رسید.

خوشبختانه تا کنون دو میلیون ۱۹۶ هزار و ۱۹۷ نفر از بیماران، بهبود یافته و یا از بیمارستان‌ها ترخیص شده اند.

پنج هزار و ۴۶۸ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در بخش‌های مراقبت‌های ویژه بیمارستان‌ها تحت مراقبت قرار دارند.

تا کنون ۱۷ میلیون و ۷۵۰ هزار و ۱۴۹ آزمایش تشخیص کووید۱۹ در کشور انجام شده است.

در حال حاضر ۴۶ شهر کشور در وضعیت قرمز، ۲۶۳ شهر در وضعیت نارنجی، ۱۳۹ شهر در وضعیت زرد قرار دارند.

تا کنون یک میلیون و ۷۱۳ هزار و ۶۴۸ نفر دُز اول واکسن کرونا و ۳۴۲ هزار و ۹۵۰ نفر نیز دُز دوم را تزریق کرده اند و مجموع واکسن‌های تزریق شده در کشور به دو میلیون و ۵۶ هزار و ۵۹۸ دُز رسید.

(0) نظر
برچسب ها :
کاهش ۵۰ درصدی مرگ‌های کرونایی در موج چهارم/ فوت ناشی از تزریق واکسن نداشته‌ایم
معاون درمان وزارت بهداشت:

کاهش ۵۰ درصدی مرگ‌های کرونایی در موج چهارم/ فوت ناشی از تزریق واکسن نداشته‌ایم

جان بابایی گفت: عوارض خاصی بعد از تزریق واکسن کرونا مشاهده نشده است و تا کنون فوت ناشی از تزریق این واکسن نداشته‌ایم.

به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان  گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، جان بابایی، معاون درمان وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی در حاشیه اجلاس روسای دانشگاه‌های علوم پزشکی که به صورت مجازی برگزار شد، اظهار کرد: ما سامانه‌ای در وزارت بهداشت داریم که به طور مرتب عوارض واکسیناسیون در تمام افراد دریافت کنندگان واکسن در آن ثبت می شود. عوارضی که تاکنون داشته ایم عوارض متعارف واکسیناسیون مانند درد محل تزریق، درد استخوانی و تب خفیف بوده است که اغلب پس از تزریق واکسن های ویروسی اتفاق می افتد.

جان بابایی درباره برخی اخبار مبنی بر فوت پس از تزریق واکسن گفت: در دانشگاه‌های علوم پزشکی و وزارت بهداشت کمیته علمی داریم و تمام پرونده این افراد بررسی و پس از تحلیل گزارش می شود. باید توجه داشت که واکسیناسیون در افراد بالای ۸۰ سال شروع شده است.

او افزود: بسیاری از عزیزانی که فوت می‌کنند ممکن است بیماری زمینه ای داشته باشند. ما در سال ۴۰۰ هزار فوتی غیرکرونا داشتیم؛ به طور متعارف مهمترین علت مرگ و میر سن بالاست و ممکن است این افراد به دلیل نارسایی کلیوی، دیابت و فشارخون پیشرفته، بیمار قلبی و عروقی فوت شوند.

جان بابایی ادامه داد: پس از بررسی پرونده ها، متوجه شدیم بیشتر آمار فوت ناشی از بیماری‌های زمینه‌ای بوده است. عوارض خاصی بعد از تزریق واکسن کرونا مشاهده نشده است و خوشبختانه تاکنون فوت ناشی از تزریق این واکسن نداشته‌ایم، بنابراین مردم نسبت به عوارض واکسن نگران نباشند.

معاون درمان وزارت بهداشت بیان کرد: در دوران اوج کرونا ما خدمات‌ غیر اورژانس را کم کردیم. ظرفیت همه مراکز دولتی، تامین اجتماعی، خصوصی، خیریه و سازمان هایی مانند نیروهای مسلح، اولویت کرونا بود. با کاهش موارد کرونا از همکارانمان خواهش کردیم تا هرچه زودتر خدمات غیر اورژانس را هم ارائه دهند، اگرچه در تمام این مدت ما خدمات اورژانسی داشتیم  به طوریکه در فروردین ۱۴۰۰ در مقایسه با سال گذشته میزان حوادث جاده‌ای ۶ برابر بود و به همه آسیب دیدگان خدمات داده شد.

او درباره راه‌اندازی سامانه برای ثبت انسولین قلمی و اطلاعات بیماران گفت: سال گذشته تجربه خوبی داشتیم و توزیع داروهای بیماران هموفیلی ام اس و پیوندی را بر اساس یک حواله الکترونیکی شروع کردیم. خیلی از خطا ها و سوء استفاده ها شناسایی و از بروز آنها جلوگیری شد؛ حتی در برخی موارد شاهد کاهش ۲۰ درصد مصرف این داروها بودیم .

معاون درمان وزارت بهداشت ادامه داد: سازمان غذا و دارو در ماه‌های پایانی سال ۹۹ میزان توزیع انسولین قلمی را دو برابر ماه های ابتدایی سال انجام داد، به طوریکه میزان انسولین های قلمی توزیع شده به سه میلیون و ۶۰۰ هزار انسولین رسیده بود.

او افزود: به دانشگاه‌های پزشکی اعلام کردیم تا پایان اردیبهشت تمام اطلاعات بیماران دیابتی دریافت کننده انسولین قلمی را در سامانه بیماران نادر وارد کنند و بعد از احصای اطلاعات میزان انسولین قلمی و دریافت کنندگان آن مشخص خواهد شد و بر این اساس توزیع انسولین قلمی صورت خواهد گرفت. به این ترتیب انسولین قلمی برای بیماران دیابتی در نزدیکترین داروخانه محل زندگی فرد در دسترس خواهد بود.

جان بابایی گفت: بیماران دیابتی می‌توانند با مراجعه به مراکز بهداشتی درمانی منطقه، اطلاعات خود را ثبت کنند یا اگر این امکان نیست می توانند به مراکز بیمارستانی که درمانگاه دیابت دارند، مراجعه کنند. ما حدود ۵۵۰ مرکز دیابت بیمارستانی در سطح کشور داریم  که در آنجا اطلاعات بیماران راستی‌آزمایی و ثبت می‌شود. براین اساس نگرانی بیماران در جهت تامین انسولین قلمی به حداقل خواهد رسید.

معاون درمان وزارت بهداشت با اشاره به کاهش مرگ و میر در موج چهارم کرونا گفت: در این دوره باوجود اینکه تعداد مراجعه کنندگان به بیمارستان ها برای خدمات بستری و سرپایی دو برابر موج های قبلی بود، میزان مرگ و میر نسبت به قبل کمتر شده بود و به نصف آمار گذشته رسید البته همین تعدادی که فوت کردند هم مایه تأسف است و قابل جبران نیست.

وی بیان کرد: با تلاش کادر بهداشت و درمان این شرایط ایجاد شد که میزان بالای مرگ و میری که در مقایسه با برخی کشورها انتظار داشتیم، اتفاق نیفتد زیرا در این مدت تلاش زیادی شده بود. در این مدت مهارت پرسنل در مواجه با کرونا و دسترسی به امکانات کمک تنفسی بیشتر شد. همچنین توانستیم کلینیک سرپایی در کنار بیمارستان‌ها راه‌اندازی کنیم تا بلافاصله بیماران شناسایی و درمان آنها زودتر شروع شود.

(0) نظر
برچسب ها :
دانش آموزان مبتلا یا مشکوک به کرونا جداگانه آزمون می‌دهند
مدیرکل دفتر سلامت آموزش و پرورش:

دانش آموزان مبتلا یا مشکوک به کرونا جداگانه آزمون می‌دهند

محسن بیگی با اشاره به بررسی وضعیت دانش آموزان شرکت کننده در آزمون حضوری باسامانه ماسک گفت: افراد مبتلا یا مشکوک به کرونا جدا از سایرین آزمون می‌دهند.

به گزارش خبرنگار حوزه آموزش و پرورش گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، محمد محسن بیگی مدیرکل دفتر سلامت آموزش و پرورش در برنامه انتهای الوند با موضوع «بررسی و تبیین چگونگی برگزاری حضوری امتحانات نهایی» اظهار کرد: سال گذشته هم امتحانات نهایی به همین روش برگزار شد.امسال هم شیوه‌نامه‌های بهداشتی همانند سال قبل مورد توجه قرار گرفته است، همچنین بازنگری در این شیوه‌نامه‌ها امروز به استان‌ها ابلاغ می‌شود.

او افزود: امسال ۶ هزار و ۷۰۰ حوزه امتحانی برای دانش آموزان پایه دوازدهم در نظر گرفتیم که نسبت به سال قبل ۴ هزار حوزه افزایش داشته است تا ۶۴۰ هزار دانش‌آموز دوازدهمی در امتحانات شرکت کنند.

مدیرکل دفتر سلامت آموزش و پرورش با اشاره به شیوه‌نامه‌های بهداشتی که امسال در نظر گرفته شده است، گفت: فاصله صندلی‌ها از هم ۴ مترمربع است و از هر طرف ۲ متر با یکدیگر باید فاصله داشته باشند، تهویه هوا هم باید حتما انجام شود و حتی اگر امکان برگزاری آزمون در فضای باز وجود دارد این کار انجام بگیرد.

محسن‌بیگی تاکید کرد: خانواده‌ها و عوامل اجرایی همکاری لازم را داشته باشند تا شیوه‌نامه‌ها رعایت و از تجمع دانش آموزان در زمان رفت و آمد و حضور در سالن اجتناب شود.

تراکم در حوزه امتحانی پایه نهم ۳۰ نفره است

او درباره امتحانات پایه نهم با اشاره به اینکه این امتحانات به صورت مدرسه‌ای است، تاکید کرد: تراکم در پایگاه‌های امتحانی این پایه حدود ۳۰ دانش‌آموز است.

به گفته مدیرکل دفتر سلامت آموزش و پرورش در حوزه‌های امتحانی پایه دوازدهم هم یک مراقب سلامت در حوزه نظارت کافی را دارد، علاوه بر آن از سوی دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور نظارت‌ها صورت می‌گیرد.

محسن بیگی گفت: کد ملی تمام دانش‌آموزان در اختیار وزارت بهداشت است و از طریق سامانه ماسک وضعیت آنان چک می‌شود، همچنین برای دانش‌آموزانی که کرونا دارند یا مشکوک به کرونا هستند، آزمون در شرایط قرنطینه و جداگانه انجام خواهد شد. همچنین دانش آموزان دارای بیماری زمینه‌ای هم به طور جداگانه امتحان می‌دهند.

(0) نظر
برچسب ها :
آخرین آمار کرونا در ایران؛ مجموع قربانیان از مرز ۷۵ هزار نفر گذشت

آخرین آمار کرونا در ایران؛ مجموع قربانیان از مرز ۷۵ هزار نفر گذشت

مجموع جانباختگان ویروس کرونا در کشور به گفته سخنگوی وزارت بهداشت افزایش یافت و به ۷۵ هزار و ۲۶۱ نفر رسید.

به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، بنابر اعلام مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت بهداشت تاکنون یک میلیون و ۴۶۹ هزار و ۷۰۱ نفر دُز اول واکسن کرونا و ۲۹۰ هزار و ۳۴۷ نفر نیز دُز دوم را تزریق کرده اند و مجموع واکسن‌های تزریق شده در کشور به یک میلیون و ۷۶۰ هزار و ۴۸ دُز رسید.

از دیروز تا امروز ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۰ و بر اساس معیار‌های قطعی تشخیصی، ۱۸ هزار و ۴۰۸ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شد که دو هزار و ۵۱۷ نفر از آن‌ها بستری شدند.

مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به دو میلیون و ۶۷۳ هزار و ۲۱۹ نفر رسید.

متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۳۵۱ بیمار کووید۱۹ جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری به ۷۵ هزار و ۲۶۱ نفر رسید.

خوشبختانه تا کنون دو میلیون ۱۲۷ هزار و ۱۹۲ نفر از بیماران، بهبود یافته و یا از بیمارستان‌ها ترخیص شده اند.

پنج هزار و ۵۳۳ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در بخش‌های مراقبت‌های ویژه بیمارستان‌ها تحت مراقبت قرار دارند.

تاکنون ۱۷ میلیون و ۲۰۶ هزار و ۷۳۵ آزمایش تشخیص کووید۱۹ در کشور انجام شده است.

در حال حاضر ۴۶ شهر کشور در وضعیت قرمز، ۲۶۳ شهر در وضعیت نارنجی، ۱۳۹ شهر در وضعیت زرد قرار دارند.

(0) نظر
برچسب ها :
صفحه نخست پست الکترونیک وبلاگ تبیان
نوشته های پیشین
هفته سوم اردیبهشت 1400 هفته دوم اردیبهشت 1400 هفته اول اردیبهشت 1400 هفته چهارم فروردین 1400 هفته سوم فروردین 1400 هفته دوم فروردین 1400 هفته اول فروردین 1400 هفته سوم اسفند 1399 هفته دوم اسفند 1399 هفته اول اسفند 1399 هفته چهارم بهمن 1399 هفته سوم بهمن 1399 هفته دوم بهمن 1399 هفته اول بهمن 1399 هفته چهارم دی 1399 هفته سوم دی 1399 هفته دوم دی 1399 هفته اول دی 1399 هفته چهارم آذر 1399 هفته سوم آذر 1399 هفته دوم آذر 1399 هفته اول آذر 1399 هفته چهارم آبان 1399 هفته سوم آبان 1399 هفته دوم آبان 1399 هفته اول آبان 1399 هفته چهارم مهر 1399 هفته سوم مهر 1399 هفته دوم مهر 1399 هفته اول مهر 1399 هفته چهارم شهریور 1399 هفته سوم شهریور 1399 هفته دوم شهریور 1399 هفته اول شهریور 1399 هفته چهارم مرداد 1399 هفته سوم مرداد 1399 هفته دوم مرداد 1399 هفته اول مرداد 1399 هفته چهارم تیر 1399 هفته سوم تیر 1399 هفته دوم تیر 1399 هفته سوم خرداد 1399 هفته دوم خرداد 1399 هفته اول خرداد 1399 هفته چهارم اردیبهشت 1399 هفته سوم اردیبهشت 1399 هفته دوم اردیبهشت 1399 هفته اول اردیبهشت 1399 هفته چهارم فروردین 1399 هفته سوم فروردین 1399 هفته دوم فروردین 1399 هفته اول فروردین 1399
موضوعات
اخبار کرونایی (718) توصیه های کرونایی (352) عکس و کاریکاتور کرونایی (175) پرسش و پاسخ کرونایی (129) مدافعان سلامت (66) اخبار خوش کرونایی (61)
صفحه ها
فیدها
آمار وبلاگ
تعداد بازدید : 244061
تعداد نوشته ها : 840
تعداد نظرات : 4
X