كرونا را شكست مي دهيم
فائوچی: بدون شک آمریکا آمار قربانیان کرونا را پایین اعلام می‌کند

فائوچی: بدون شک آمریکا آمار قربانیان کرونا را پایین اعلام می‌کند

رئیس موسسه آلرژی و بیماری‌های عفونی آمریکا اعلام کرد این کشور آمار جان باختگان کرونایی را به‌طور واقعی اعلام نمی‌کند.

به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان، «آنتونی فائوچی» رئیس موسسه آلرژی و بیماری‌های عفونی آمریکا، در مصاحبه با شبکه خبری ان‌بی‌سی اعلام کرد آمریکا آمار واقعی جان‌باختگان کرونایی را نادرست اعلام می‌کند.

این مشاور ارشد همه‌گیری در آمریکا در این باره گفت: «آمریکا آمار کرونایی‌ها را دستکاری می‌کند و مقام‌های واشنگتن در حال تغییر دادن ارقام مربوط به جان‌باختگان ناشی از ویروس کووید-۱۹ هستند.»

بنابر اعلام رسمی مقامات آمریکایی تاکنون ۵۸۱ هزار نفر در این کشور در اثر شیوع ویروس کووید-۱۹ جان خود را از دست داده‌اند، اما دانشگاه واشنگتن در تحقیقی اعلام کرده است تاکنون دست‌کم ۹۰۰ هزار نفر به‌دلیل ابتلا به کرونا جان باخته‌اند.

فائوچی در این باره اعلام کرد: «ما همواره آمار کرونایی‌ها را پایین‌تر اعلام کردیم و بعد این نیز به همین روال خواهد بود.»

از ماه‌های ابتدایی شیوع ویروس کرونا در اواخر سال سال ۲۰۱۹ تاکنون آمریکا بیش از ۳۲ میلیون و ۶۰۰ هزار نفر مبتلا به کرونا اعلام کرده است. به‌تازگی منابع خبری اعلام کردند روند کند واکسیناسیون کرونا در آمریکا موجب شده تا ۲۲ ایالت این هفته نتوانند برای دریافت سهمیه خود درخواست دهند.

دبیر مطبوعاتی کاخ سفید ماه گذشته با اشاره به کاهش سرعت واکسیناسیون تصریح کرد که آمریکا به‌زودی به نقطه‌ای می‌رسد که عرضه از تقاضا پیشی بگیرد و دولت بایدن برای حل این مسئله تلاش می‌کند.

این در حالی است که هفته گذشته رئیس‌جمهور آمریکا پیش‌بینی کرد که شیوع کرونا در آمریکا تا تابستان در موقعیت بسیار دشوارتری قرار گیرد. جو بایدن در این باره اعلام کرد: «من بسیار سخت کار کرده‌ام تا مطمئن شوم بیش از ۶۰۰ میلیون دوز واکسن داریم.»

(0) نظر
برچسب ها :
کاهش موارد بستری به علت کرونا در کشور
سخنگوی وزارت بهداشت مطرح کرد؛

کاهش موارد بستری به علت کرونا در کشور

لاری گفت: در هفته گذشته شاهد کاهش ۱۶.۵ درصدی موارد مثبت بستری کرونا و کاهش ۱۴ درصدی تعداد افراد فوت شده نسبت به هفته قبل بودیم.

به گزارش حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، سیما سادات لاری، سخنگوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی درباره آخرین وضعیت بیماری کووید ۱۹ در کشور گفت: روند موارد بستری به علت کووید ۱۹ در اغلب استان‌های کشور نزولی است.

او بیان کرد: در هفته گذشته استان‌های ایلام، همدان، خراسان شمالی و چهار محال و بختیاری دارای بیشترین میزان بروز موارد مثبت بستری و استان‌های مرکزی، البرز، چهارمحال و بختیاری، اردبیل و قزوین دارای بیشترین میزان بروز موارد مرگ و میر ناشی از بیماری بوده‌اند.

معاون وزیر بهداشت گفت: طبق آخرین بررسی‌های صورت پذیرفته میزان رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی در کشور ۶۲.۲ درصد گزارش شده است.

سخنگوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی افزود: استان‌های سیستان و بلوچستان و آذربایجان غربی دارای کمترین میزان رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی در کشور هستند و در استان‌های یزد، سمنان، تهران، قزوین، زنجان و اردبیل شاهد میزان بالاتر رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی نسبت به سایر استان‌ها هستیم.

او بیان کرد: طبق آخرین گزارشات واصله درصد استفاده از ماسک ۶۳.۳ درصد بوده و میانگین رعایت تهویه مناسب هوا در اماکن عمومی کشور ۶۴.۳ درصد گزارش شده است.

(0) نظر
برچسب ها :
راهنمای تجویز داروی رمدسیویر برای بیماران کرونایی ابلاغ شد
معاون درمان وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی:

راهنمای تجویز داروی رمدسیویر برای بیماران کرونایی ابلاغ شد

معاونت درمان وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی در نامه‌ای راهنمای تجویز داروی رمدسیویر را برای بیماران کرونایی ابلاغ کرد.

به گزارش حوزه بهداشت و درمان  گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان،قاسم جان بابایی معاون درمان وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی در نامه‌ای راهنمای تجویز داروی رمدسیویر را برای بیماران کرونایی به دانشگاه‌های علوم پزشکی ابلاغ کرد.

بسمه تعالی

ریاست محترم دانشگاه / دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی ...

ریاست محترم بیمارستان مسیح دانشوری

جناب آقای دکتر فریدون نوحی ریاست محترم مرکز آموزشی، تحقیقاتی، درمانی قلب شهید رجایی
موضوع: پیرو ابلاغ راهنمای تجویز داروی رمدسیویر
با سلام و احترام
پیرو بخشنامه ۴٠٠/٨١۴ مورخ ١۴٠٠/٠١/٢١ در خصوص الگوریتم و دستورالعمل برخورد با بیمار مشکوک به کرونا در شرایط بحران، به استحضار می‌رساند در مراکز درمانی اجرا کننده بخشنامه مذکور رعایت موارد ذیل الزامی می‌باشد.

١-وجود گزارش درگیری ریه در سی تی اسکن و PCR مثبت در پرونده بیمار تا قبل از پایان دوره درمان
۲- انجام ویزیت روزانه توسط پزشک معالج
٣-عدم استفاده از دستورات از قبل تایپ شده پزشک
۴-سقف درمانی به روز برای این دارو
۵-ثبت در HIS بیمارستان

لازم به تاکید و یاد آوری می‌باشد مبنای پرداخت سازمان‌های بیمه گر رعایت شرایط فوق الذکر می‌باشد.
دکتر قاسم جان بابایی
معاون درمان

(0) نظر
برچسب ها :
ژنی خاص که مردان را بیش از زنان مستعد ابتلا به کرونای حاد می‌کند

ژنی خاص که مردان را بیش از زنان مستعد ابتلا به کرونای حاد می‌کند

تیمی از محققان آمریکایی در مطالعه جدید خود دریافتند مردان به دلیل دارا بودن نوعی ژن خاص، بیشتر از زنان در معرض ابتلا به بیماری کرونای شدید هستند.


به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از مدیکال اکسپرس، مدت‌هاست که مشخص شده است که کووید۱۹ برای مردان کشنده‌تر از زنان است و تحقیقات جدید خطرِ بیشتر در این باره را به ژنی مرتبط می‌داند که باعث نوعی ریزش مو در مردان می‌شود.

ابتدا تیمی از محققان آمریکایی متوجه این ارتباط شدند که مردان مبتلا به ریزش موی حساس به هورمون، معروف به آلوپسی آندروژنتیک بیشتر در معرض بستری شدن در بیمارستان بر اثر ابتلا به ویروس کرونا هستند.

به گفته محققان در میان مردان بستری با کووید۱۹، ۷۹ درصد مبتلا به آلوپسی آندروژنتیک هستند که انتظار می‌رود در یک جمعیت هم سن مشابه باشد.

محققان گفتند آلوپسی آندروژنتیک ناشی از فعالیت ژن گیرنده آندروژن (AR) است که در بعضی از مردان می‌تواند منجر به ریزش مو شود.

گورن توضیح داد آنزیمی به نام TMPRSS۲، عامل اصلی عفونت کووید۱۹، به آندروژن نیز حساس است و ممکن است تحت تاثیر ژن AR نیز باشد.

به نظر می‌رسد یک بخش کلیدی در ژن AR هم بر شدت کووید۱۹ و هم تمایل مردان به از دست دادن موهایشان به دلیل آلوپسی آندروژنتیک تاثیر بگذارد.

در مطالعه جدید گروه ایروین تجزیه و تحلیل ژنتیکی ۶۵ مرد بستری به دلیل ابتلا به کووید۱۹ را انجام داد. آن‌ها دریافتند که مردان با اختلاف ساختاری مشخص در ژن AR به احتمال زیاد به کووید۱۹ شدید مبتلا می‌شوند.

گورن در سخنرانی خود در یک نشست مطبوعاتی گفت: انحراف ژن AR می‌تواند به عنوان نشانگر زیستی برای شناسایی بیماران مرد مبتلا به کووید-۱۹ که بیشتر در معرض خطر پذیرش ICU هستند، استفاده شود.

او همچنین معتقد است که شناسایی نشانگر زیستی متصل به گیرنده آندروژن یکی دیگر از شواهد برجسته نقش مهم آندروژن‌ها (هورمون‌های مردانه) در شدت بیماری کووید۱۹ است.

دکتر ترزا موری آماتو رئیس طب اورژانس در لانگ آیلند یهود فارست هیلز در شهر نیویورک است و موارد شدید کووید۱۹ را مورد مطالعه قرار داده است.

او می‌گوید ارتباط معناداری بین تعداد بیشتری از گیرنده‌های آندروژن و میزان بیشتری از پذیرش ICU برای بیماران آلوده به کووید۱۹ وجود دارد.

به گفته آماتو تحقیقات بیشتری برای تعیین اینکه آیا دارو‌هایی که گیرنده‌های آندروژن را مسدود می‌کنند در درمان بیماران مبتلا به کووید۱۹ مفید خواهد بود، لازم است.

از آنجا که یافته‌ها در یک جلسه پزشکی ارائه شده است، باید تا زمان انتشار در یک مجله معتبر بررسی شود.

(0) نظر
برچسب ها :
دستور وزیر بهداشت برای واکسیناسیون دانشجویان پزشکی و پیراپزشکی

دستور وزیر بهداشت برای واکسیناسیون دانشجویان پزشکی و پیراپزشکی

نمکی در نامه‌ای به روسای دانشگاههای علوم پزشکی دستور واکسیناسیون دانشجویان پزشکی و پیراپزشکی را صادر کرد.

به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، سعید نمکی وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی در نامه‌ای به روسای دانشگاههای علوم پزشکی کشور دستور واکسیناسیون دانشجویان پزشکی و پیراپزشکی را صادر کرد.

متن نامه وزیر بهداشت به شرح زیر است:

سر پرست محترم دانشگاه/ دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی -

با سلام

پیرو ابلاغ برنامه واکسیناسیون کادر بهداشتی درمانی کشور مقرر شد دانشجویان پزشکی و پیراپزشکی، انترنها، دانشجویان بالینی شامل رشته های پزشکی، دندانپزشکی داروسازی، پرستاری مامایی و علوم آزمایشگاهی در ترم های بالا و همچنین دستیاران و دانشجویان دکترا در فاز اول و کارشناسی ارشد در فاز دوم که در رشته هایی همچون ایمنی شناسی، ویروس شناسی، میکروب شناسی پزشکی، پاتولوژی فیزیوترایی، داروسازی بیمارستانی و با هر رشته علوم پایه ای که بنحوی با بیمار با نمونه های آزمایشگاهی در تماس است باید واکسیناسیون انجام شود.

ضروریست ظرف همین هفته با دعوت از کلیه افراد ذیربط در یکی از مراکز بهداشتی درمانی و به نوبت، بدون ایجاد تراکم برنامه ایمن سازی علیه 19-covid انجام و نتیجه به دفتر اینجانب گزارش شود

دکتر سعید نمکی
وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی

(0) نظر
برچسب ها :
جزییات ممنوعیت سفر در تعطیلات عید فطر/ تعطیلی ٢ تا ٣ هفته‌ای در انتظار کسب‌وکارهای متخلف
سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا مطرح کرد؛

جزییات ممنوعیت سفر در تعطیلات عید فطر/ تعطیلی ٢ تا ٣ هفته‌ای در انتظار کسب‌وکارهای متخلف

رئیسی گفت: اگر کسب و کاری پروتکل‌ها را رعایت نکند، این کسب و کار ٣ هفته در شهرهای قرمز و ٢ هفته در شهرهای نارنجی تعطیل خواهد شد.

به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، علیرضا رئیسی سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا در ارتباط زنده تلویزیونی با بخش خبری با خبرنگاران جوان بیان کرد: ٢ ساعت جلسه کمیته‌های تخصصی ستاد ملی مقابله با کرونا با حضور رئیس جمهور برگزار شد، اعضای کمیته های تخصصی ستاد ملی مقابله با کرونا تصمیمات مهمی برای هفته آینده گرفتند و ٢ تصمیم قطعی شد.

سفر از سه شنبه هفته آینده ممنوع شد

 سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا درباره جزییات ممنوعیت سفر در تعطیلات عید فطر گفت: مقرر شد تا هفته آینده از روز سه شنبه ۲۰ اردیبهشت‌ ماه ساعت ١٢ تا شنبه ۲۵ اردیبهشت ماه تمام راه های ارتباطی بین استان ‌ها بدون در نظر گرفتن رنگ بندی کرونایی و صرف قرمز، نارجی، زرد و یا آبی بودن بسته باشد.

رئیسی ادامه داد: ورود و خروج به و از شهرها ممنوع است تا از سفرهای منتهی به تعطیلات عید فطر جلوگیری کنیم و این تصمیم برای تمام استان‌هاست و ممنوعیت سفر در روزهای منتهی به تعطیلات عید فطر مشمول حمل و نقل عمومی نخواهد شد.

تعطیلی ۲ تا ۳ هفته ای کسب و کارهای ناقض پروتکل 

 سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا درباره تصمیم جدید در اعمال محدودیت‌های کرونایی گفت: ما در هفته آینده شاهد تشدید نظارت بر رعایت پروتکل ها به ویژه در اصناف خواهیم بود اما بنا را تغییر دادیم و گروه مشاغل یک و ٢ در شهرهای نارنجی و قرمز می‌توانند فعالیت کنند اما سخت گیری درباره عدم رعایت پروتکل افزایش پیدا می‌کند و اگر کسب و کاری پروتکل‌ها را رعایت نکند و این موضوع مسجل شود، این کسب و کار ٣ هفته در شهرهای قرمز و ٢ هفته در شهرهای نارنجی تعطیل خواهد شد.

تصمیم گیری برای امتحانات در روز شنبه 

رئیسی بیان کرد: درباره برگزاری امتحانات پایه نهم و دوازدهم و کنکور سراسری و کارشناسی ارشد تصمیم گیری به شنبه موکول شد.

(0) نظر
برچسب ها :
نیروی انتظامی در تعطیلات عید فطر اجازه سفر نخواهد داد
معاون فنی مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت؛

نیروی انتظامی در تعطیلات عید فطر اجازه سفر نخواهد داد

فرهادی گفت: طبق مصوبات ستاد ملی مقابله با کرونا، انجام هرگونه سفر از روز سه شنبه ۲۱ تا شنبه ۲۵ اردیبهشت  ممنوع است.

به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، محسن فرهادی معاون فنی مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت، درمان و آموزش و پزشکی درباره محدودیت های کرونایی در عید فطر گفت: طبق مصوبات ستاد ملی مقابله با کرونا، انجام هرگونه سفر از روز سه شنبه ۲۱ تا شنبه ۲۵ اردیبهشت  ممنوع است.

او گفت: وزارت راه و شهرسازی و سایر دستگاه های مرتبط باید در این روزها برای فروش بلیط های هواپیمایی که توسط شرکت ها فروخته شده است تهمیداتی بیاندیشند، همچنین برای سفرهای زمینی با قطار، مترو و ماشین های شخصی تصمیماتی نظیر مسدود کردن راه ها از همان روز سه شنبه از ساعت ۲ بعدازظهر تا روز شنبه اتخاذ شده است.

فرهادی در ادامه اضافه کرد: به نوعی تردد قرنطینه ای در استان ها اعمال شده است، همچنین افراد جامعه توجه داشته باشند که این محدودیت ها و عدم ترددها در جهت جلوگیری از گسترش این ویروس جهش یافته جدید است.

معاون فنی مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت اظهار کرد: محدودیت در سفرها شامل تمامی استان های کشور می شود و هیچگونه ارتباطی با رنگ بندی ها ندارد .

او افزود: نیروی انتظامی در این ایام مکلف شده است، تمامی مسیرها را مسدود کرده و با برنامه های از پیش تعیین شده خود با متخلفان به هر دو روش جریمه و ممانعت از تردد استانی برخوردهای لازم را انجام دهد.

فرهادی گفت:ضمن تاکید بر تشدید نظارت ها و اعمال محدودیت ها وظیفه داریم، حلقه محدودیت ها را تنگ تر کنیم تا اعمال محدودیت با صورت جدی تر در سراسر کشور اعمال شود .

او خبرداد: در حال حاضر در شهرهای قرمز، مشاغل گروه های ۱ و ۲ مجاز به فعالیتند و با رویکرد جدید وزارت بهداشت، مشاغل بیشتری می توانند مشروط به  رعایت دستورالعمل ها به فعالیت خود ادامه دهند.

(0) نظر
برچسب ها :
واکسن کرونای سینوفارم در فهرست مصرف اورژانسی WHO قرار گرفت

واکسن کرونای سینوفارم در فهرست مصرف اورژانسی WHO قرار گرفت

سازمان جهانی بهداشت (WHO) واکسن کرونای چینی سینوفارم را در فهرست مصرف اورژانسی خود قرار داد.

به گزارش حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، سازمان جهانی بهداشت (WHO) امروز واکسن کرونای چینی سینوفارم را در فهرست مصرف اورژانسی خود قرار داد.

براساس این گزارش؛ این واکسن توسط انستیتو محصولات بیولوژیکی پکن، زیرمجموعه گروه ملی بایوتک چین (CNGB) تولید شده است.

گفتنی است؛ واکسن سینوفارم ششمین واکسن کرونا پس از واکسن‌های فایزر-بیونتک، دو واکسن استرازنکا (اس‌کی بایوساینس و سرم انستیتو هند)، واکسن یانسن و واکسن مودرنا است که در فهرست مصرف اورژانسی WHO قرار گرفته است.

«تدروس آدهانوم»، مدیر کل سازمان جهانی بهداشت در یک نشست خبری روز جمعه گفت: «این اقدام، فهرست واکسن‌هایی که کوواکس می‌تواند خریداری کند را گسترش می‌دهد و به کشورها برای سرعت بخشیدن به روند قانونگذاری‌های خودشان و وارد کردن و تزریق واکسن اطمینان می‌دهد.»

روزنامه واشنگتن‌پست نوشته واکسن سینوفارم در دنیا مورد استفاده وسیع قرار گرفته و ۶۵ میلیون دوز از آن تزریق شده است.

یک گروه مستقل مشورتی سازمان جهانی بهداشت در هفته جاری اعلام کرد که «اطمینان دارد» واکسن سینوفارم برای ایجاد ایمنی در افراد بین ۱۸ تا ۵۹ سال کارآیی قابل ملاحظه‌ای دارد. او برای تأیید اظهاراتش به نتایج آزمایش‌های بالینی انجام شده در چین، بحرین، مصر، اردن و امارات متحده عربی اشاره کرد.

با وجود این، «گروه مشاوران راهبردی» سازمان جهانی بهداشت گفته اطمینان چندانی به کارآیی این واکسن در افراد بالای ۶۰ سال ندارد. 

کرونای جدید یکی از ۷ نوع ویروس شناخته شده «کرونا» است که باعث ایجاد بیماری در انسان می‌شود. ۴ گونه از این نوع ویروس‌ها علائمی شبیه سرماخوردگی خفیف ایجاد می‌کنند و سه گونه دیگر باعث ایجاد بیماری‌های حاد تنفسی  نظیر «نشانگان تنفسی حاد» (سارس)، «نشانگان تنفسی خاورمیانه» (مرس) و «کووید-۱۹» می‌شوند که در مواردی به مرگ منجر می‌شود.

سازمان جهانی بهداشت بعد از ابتلای بیش از ۱۲۱ هزار نفر در سراسر جهان به این بیماری آن را «همه‌گیر جهانی» اعلام کرد.

(0) نظر
برچسب ها :
آمار واقعی فوتی‌های کرونا در جهان ۲ برابر میزان اعلام شده است

آمار واقعی فوتی‌های کرونا در جهان ۲ برابر میزان اعلام شده است

رویترز با استناد به گزارش موسسه سنجش بهداشت دانشگاه واشنگتن، آمار واقعی فوتی‌های کرونا در جهان را بسیار بیشتر از میزان رسمی اعلام شده خواند.

به گزارش خبرنگار  حوزه بهداشت و درمان  گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از رویترز، تجزیه و تحلیل جدید موسسه سنجش بهداشت دانشگاه واشنگتن (IHME) تخمین زده است که بیماری همه گیر کووید-۱۹ نزدیک به ۶.۹ میلیون مورد مرگ در سراسر جهان ایجاد کرده است که بیش از دو برابر آمار رسمی ثبت شده است.

این گزارش نشان می‌دهد آمار درست و دقیق مرگ و میر گزارش نمی‌شود، زیرا بیشتر کشور‌ها فقط مواردی را که در بیمارستان‌ها رخ می‌دهد، ثبت می‌کنند.

IHME یک سازمان تحقیقاتی بهداشتی مستقل است که سنجش قابل مقایسه‌ای از مشکلات بهداشتی جهان را ارائه می‌دهد و در گذشته به تایید کاخ سفید رسیده و گزارش‌هایش توسط مقامات بهداشتی عمومی به طور مداوم از نزدیک رصد می‌شود.

بر اساس گزارش IHME، میزان مرگ و میر ناشی از کووید-۱۹ رابطه بسیار نزدیکی به میزان انجام آزمایش در یک کشور دارد.

IHME آمار کلی فوتی‌های کرونایی ثبت شده را با تعداد واقعی مرگ‌های ناشی از همه گیری مقایسه کرده است. در آمریکا تجزیه و تحلیل برآورد مرگ ناشی از کووید-۱۹ بیش از ۹۰۵ هزار نفر است این در حالی است که ارقام رسمی مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌های این کشور روز چهارشنبه میزان جانباختگان کرونایی را ۵۷۵، ۴۹۱ تن گزارش کرده است.

بر اساس گزارش این مرکز این آمار تنها شامل مرگ ناشی از ویروس است نه مرگ ناشی از اختلال همه گیری در سیستم‌های بهداشتی و اجتماعی.

به گفته رئیس IHME بسیاری از کشور‌ها تلاش استثنایی را برای ارزیابی تلفات همه‌گیری اختصاص داده‌اند، اما تجزیه و تحلیل‌ها نشان می‌دهد ردیابی دقیق یک بیماری عفونی جدید و به سرعت در حال گسترش دشوار است.

(0) نظر
برچسب ها :
آخرین آمار کرونا در ایران؛ مجموع قربانیان از ۷۴ هزار نفر گذشت

آخرین آمار کرونا در ایران؛ مجموع قربانیان از ۷۴ هزار نفر گذشت

بنابر اعلام مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت بهداشت با فوت ۳۳۵ بیمار در شبانه روز گذشته مجموع قربانیان کرونا در کشور از ۷۴ هزار نفر گذشت.

به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، بنابر اعلام مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت بهداشت از دیروز تا امروز ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۰ و بر اساس معیار‌های قطعی تشخیصی، ۱۷ هزار و ۷۶ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شد که دو هزار و ۶۸۱ نفر از آن‌ها بستری شدند.

مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به دو میلیون و ۶۲۷ هزار و ۹۴ نفر رسید.

متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۳۳۵ بیمار کووید۱۹ جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری به ۷۴ هزار و ۲۴۱ نفر رسید.

خوشبختانه تا کنون دو میلیون ۷۴ هزار و ۸۹ نفر از بیماران، بهبود یافته و یا از بیمارستان‌ها ترخیص شده اند.

پنج هزار و ۵۳۴ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در بخش‌های مراقبت‌های ویژه بیمارستان‌ها تحت مراقبت قرار دارند.

تا کنون ۱۶ میلیون و ۷۸۹ هزار و ۳۳۸ آزمایش تشخیص کووید۱۹ در کشور انجام شده است.

در حال حاضر ۱۰۲ شهر کشور در وضعیت قرمز، ۲۳۵ شهر در وضعیت نارنجی، ۱۱۱ شهر در وضعیت زرد قرار دارند.

تا کنون یک میلیون و ۲۳۱ هزار و ۶۵۲ نفر دُز اول واکسن کرونا و ۲۵۳ هزار و ۶۳۵ نفر نیز دُز دوم را تزریق کرده اند و مجموع واکسن‌های تزریق شده در کشور به یک میلیون و ۴۸۵ هزار و ۲۸۷ دُز رسید.

(0) نظر
برچسب ها :
صفحه نخست پست الکترونیک وبلاگ تبیان
نوشته های پیشین
هفته سوم اردیبهشت 1400 هفته دوم اردیبهشت 1400 هفته اول اردیبهشت 1400 هفته چهارم فروردین 1400 هفته سوم فروردین 1400 هفته دوم فروردین 1400 هفته اول فروردین 1400 هفته سوم اسفند 1399 هفته دوم اسفند 1399 هفته اول اسفند 1399 هفته چهارم بهمن 1399 هفته سوم بهمن 1399 هفته دوم بهمن 1399 هفته اول بهمن 1399 هفته چهارم دی 1399 هفته سوم دی 1399 هفته دوم دی 1399 هفته اول دی 1399 هفته چهارم آذر 1399 هفته سوم آذر 1399 هفته دوم آذر 1399 هفته اول آذر 1399 هفته چهارم آبان 1399 هفته سوم آبان 1399 هفته دوم آبان 1399 هفته اول آبان 1399 هفته چهارم مهر 1399 هفته سوم مهر 1399 هفته دوم مهر 1399 هفته اول مهر 1399 هفته چهارم شهریور 1399 هفته سوم شهریور 1399 هفته دوم شهریور 1399 هفته اول شهریور 1399 هفته چهارم مرداد 1399 هفته سوم مرداد 1399 هفته دوم مرداد 1399 هفته اول مرداد 1399 هفته چهارم تیر 1399 هفته سوم تیر 1399 هفته دوم تیر 1399 هفته سوم خرداد 1399 هفته دوم خرداد 1399 هفته اول خرداد 1399 هفته چهارم اردیبهشت 1399 هفته سوم اردیبهشت 1399 هفته دوم اردیبهشت 1399 هفته اول اردیبهشت 1399 هفته چهارم فروردین 1399 هفته سوم فروردین 1399 هفته دوم فروردین 1399 هفته اول فروردین 1399
موضوعات
اخبار کرونایی (718) توصیه های کرونایی (352) عکس و کاریکاتور کرونایی (175) پرسش و پاسخ کرونایی (129) مدافعان سلامت (66) اخبار خوش کرونایی (61)
صفحه ها
فیدها
آمار وبلاگ
تعداد بازدید : 244040
تعداد نوشته ها : 840
تعداد نظرات : 4
X