دستگاهی برای تشخیص سریع کرونا
🔻دستگاه RDSS برای اولین بار با استفاده از فناوری نانو بایوالکتریک و از طریق رصد سطح Ros مایعات مخاطی نظیر خلط، قادر به تشخیص عفونت به کووید۱۹ در کسری از دقیقه و بدون نیاز کیت و مواد مصرفی است.
🔹این دستگاه در مسیر توسعه خود آزمونهای مختلفی را پشت سر گذاشته و توسط متخصصان مورد تایید و آزمونهای بالینی این فناوری زیر نظر متخصصانی از گرایشها و حوزههای مختلف نظیر ویروسشناسی انجام شده است.
# کرونا
tn.ai/2334541
۹۸ درصد بهبودیافتگان کرونا پلاسما اهدا نکردهاند/ ابتلای مجدد ۱۴ درصد مبتلایان به کرونا در ایران
🔸ایرج حریرچی، معاون کل وزارت بهداشت:
🔹ذخایر خون کشور در حد مناسبی است، ولی ترجیح میدهیم ذخایر خونی بیشتری داشته باشیم.
🔹از بهبودیافتگان کرونا درخواست میکنیم که حتماً پلاسما اهدا کنند؛ تاکنون فقط ۲ درصد آنها پلاسمای خون خود را اهدا کردهاند.
🔹درباره تعدیل نیرو باید به واقعیتهایی توجه کنیم؛ با شروع کرونا با کاهش درآمد روبرو شدند.
🔹براساس گزارشات جهانی، ۲۵ تا ۳۵ درصد بهبودیافتگان، مجدداً به کرونا مبتلا شدهاند؛ در اکثر مواقع گردش آنتی بادی در بدن این افراد تا ۳ ماه است و بعد از آن کاهش پیدا میکند، ولی ایمنی سلولی بیشتر زمان میبرد.
🔹در ایران نیز ۱۴ درصد افرادی که مبتلا به کرونا شده بودند، دوباره مبتلا شدند.
🔹در فصل پاییز هم مدارس باز می شود و نگران هستیم که مثل کشورهای نیمکره شمالی دچار ابتلای بیشتری شویم.
👉 yjc.ir/00VL0e
🆔 @YjcNewsChannel
کرونا روی گوشت و مرغ منجمد ۳ هفته باقی میماند
دانشمندان هشدار دادند که غذای آلوده میتواند مردم را مبتلا کند.
محققان برای تائید این موضوع بخشهایی از گوشت و مرغ منجمد را با ویروس کرونا آلوده کرده و آن را برای مدتی نگهداری کردهاند تا متوجه شوند کرونا در مواد غذایی منجمد باقی میماند یا نه؟ محققان متوجه شدند که ویروس کرونا پس از ۲۱ روز هنوز روی گوشتهای منجمد باقی مانده است.
🔻سنت نذر خون در محرم و اهدای پلاسمای سخنگوی دولت به شکرانه رهایی از کرونا/ تدبیر اهدای پلاسما برای امید به زندگی بیماران
🔹دستیار ارتباطات اجتماعی رئیس جمهور و سخنگوی دولت، پس از گذران دوران نقاهت و در راستای حمایت از سنت نذر خون در ماه محرم به جمع اهداکنندگان پلاسما پیوست.
🔹سخنگوی دولت: البته بنده به خاطر تجربه زیستی که شخصا در ماجرای نیاز فرزندم به فرآورده های خونی داشتم، ضرورت این کار را متوجه هستم و این کار انسانی و خداپسندانه، نجات بخش بسیاری از بیماران خواهد بود.
🔹مشارکت بهبودیافتگان ویروس کووید ۱۹ در مسئله مهم و نجات بخش اهدای پلاسما بر اساس آمارها، رضایت بخش نیست و در خواست می کنم که عزیزان رها شده از درد این ویروس منحوس به شکرانه سلامت مجددشان و برای نجات جان بیماران تازه مبتلا شده، پلاسمای خود را اهدا کنند.
🔹ربیعی پس از اهدای پلاسما با حضور در جمع اهداکنندگان خون، از مشارکت صادقانه و عاشقانه این مردم همیشه مهربان تقدیر و سپاسگزاری کرد.
«خداکرمی» عضو شورای شهر تهران:
🔹در شش ماه، در کل تهران ۱۰ هزار و ۲۰۰ نفر از شهروندان تهرانی جان خود را به دلیل بیماری کرونا از دست دادهاند.
🔹در روز جمعه گذشته شاهد جان باختن بچهای ۸ ساله بودیم.
🔹از هموطنان میخواهیم نسبت به اجرای فاصلهگذاری اجتماعی و استفاده از ماسک و شستوشوی دستها براساس پروتکلهای بهداشتی اهمیت بدهند.
#کرونا
tn.ai/2333531
🔸ایمنی با واکسن در بهترین حالت 60 درصد، ایمنی با ماسک و دست شستن 90 درصد
🔹یک متخصص بیماریهای عفونی: با توجه به جدید بودن ویروس کرونا و اطلاعات ناکافی درباره آن نظریهها در دنیا متفاوت است، اما طبق آخرین استدلالها واکسن کرونا میتواند در خوشبینانهترین حالت تا ۶۰ درصد ایمنیبخشی ایجاد کرده و فرد در صورت ابتلا به کووید ۱۹ نشانههای خفیفتری را بروز دهد، اما ایمنی ۱۰۰ درصدی ایجاد نمیکند.
🔸ستاد ملی کرونا با توجه تعطیلات پیش رو و احتمال سفر رفتن برخی از هموطنان، در اطلاعیهای نکات زیر را تأکید کرد:
🔹۱- فاصلهگذاری اجتماعی با ماندن در خانه و حداقل جابجایی در سطح شهرها و جادهها و استفاده از ماسک موثرینترین راه برای پیشگیری از کرونا است.
🔹۲- میزان ابتلا و فوت ناشی از کرونا، ارتباط مستقیم با رفتن به سفر در سطح کشور دارد و لذا رفتن به سفر به معنی قبول ریسک مبتلا شدن و مبتلا کردن سایر هموطنان به ویرووس کوید ۱۹ است.
🔹۳- کاهش تلفات ناشی از کرونا تنها با کنترل ابتلا به این ویرووس میسر بوده و همزمان کمک به کادر درمان برای فراهم آوردن امکان رسیدگی به سالمندان و افراد دارای بیماریهای زمینهای است.
🔹۴- هشدار جدی کارشناسان بر افزایش مراقبت و اجرای دقیق دستورالعملهای وزارت بهداشت در پیشگیری از کرونا است.