كرونا را شكست مي دهيم
مهم‌ترین تفاوت‌های کرونا با سرماخوردگی و آنفلوانزا

مهم‌ترین تفاوت‌های کرونا با سرماخوردگی و آنفلوانزا

بسیاری از علائم مشابه برای ابتلا به ویروس کرونا، آنفلونزا، سرماخوردگی یا حتی آلرژی وجود دارد اما تفاوت‌هایی نیز وجود دارد که آنها را از یکدیگر متمایز می‌کند.

به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از العین، از نظر پزشکی، سرفه، سردرد، گلودرد و آبریزش بینی از برجسته‌ترین علائم عفونت با کووید ۱۹، آنفلوانزا، سرماخوردگی و آلرژی است که همه این علائم را دارند.

مقامات پزشکی توصیه می‌کنند اگر از علائمی که بین سرماخوردگی، آنفلوانزا، آلرژی و کرونا مشترک است رنج می‌برید، یک آزمایش برای حل و فصل موضوع انجام دهید؛ به ویژه اینکه مورد آخر مسری است و تشخیص زود هنگام آن مقابله با شرایط را تسهیل می‌کند.

اما اگر امکان آزمایش و اسکن برای تشخیص کووید ۱۹ وجود ندارد، دراین گزارش مهمترین تفاوت‌های میان بیماری‌های رایج تنفسی براساس اطلاعات ارائه شده توسط مرکز کنترل و پیشگیری بیماری‌ها در آمریکا (CDC) بررسی شده است.

۱- تب و لرز

بیمار در صورت عفونت با ویروس کرونا یا آنفلوانزا از تب و لرز رنج می‌برد اما به ندرت در سرماخوردگی این علامت وجود  دارد، در صورت بروز آلرژی نیز این علائم از بین می‌روند.

۲- تنگی نفس

این علامت مشخصه بیماری‌های آلرژیک، ویروس کرونا و آنفلوانزاست، اما اگر سرما بخورید این علامت از بین می‌رود.

۳- درد عضله یا بدن

بیمار مبتلا به ویروس کرونا و آنفلوانزا از وجود درد شدید در عضلات یا قسمت‌های مختلف بدن رنج می‌برند، اما اگر سرماخوردگی یا آلرژی تنفسی باشد، این علامت کاملاً از بین می‌رود.

۴- از دست دادن حس چشایی و بویایی

بیماری کرونا با از بین رفتن حس چشایی و بویایی مشخص می‌شود، زیرا این علائم در صورت ابتلا به آنفلوانزا، سرماخوردگی یا آلرژی وجود ندارد.

۵- عطسه کردن

این عارضه، علامت سرماخوردگی و آلرژی تنفسی است و فرد مبتلا به ویروس آنفلوانزا یا کرونا چنین عارضه‌ای را ندارد.

۶- حالت تهوع و استفراغ

این عارضه نشانه عفونت با ویروس کروناست و در صورت آنفلوانزا، سرماخوردگی و آلرژی وجود ندارد، اما در کودکان ممکن است علامت آنفلوانزا باشد.

۷- اسهال

اسهال نشانه عفونت با ویروس کروناست و در موارد ابتلا به آنفلوانزا، سرماخوردگی و آلرژی چنین عارضه‌ای وجود ندارد، اما اسهال در کودکان هنگام آلودگی به آنفلوانزا بیشتر دیده می‌شود.

۸- آبریزش بینی

هنگامی که سرما می‌خورید یا از آلرژی رنج می‌برید این یک علامت شایع است، اما در صورت وجود ویروس کرونا یا آنفلوانزا چنین علامتی وجود ندارد.

به گفته مرکز کنترل بیماری‌های ایالات متحده، گرچه ویروس کرونا و آنفلوانزا بیشتر علائم مشترک را دارند، اما تفاوت عمده آن‌ها در از بین رفتن کامل چشایی یا بویایی است.

توجه داشته باشید که آیا از علائم گوارشی مانند استفراغ یا اسهال رنج می‌برید یا خیر، زیرا این موارد از جمله علائم معمول در گروه‌های سنی مختلف هنگام آلوده شدن به ویروس کروناست. اگرچه علائم گوارشی می‌تواند بخشی از آنفلوانزا باشد، اما در کودکان بیشتر از بزرگسالان است.

تفاوت بزرگ بین سرماخوردگی و آنفلوانزا این است که علائم سرماخوردگی طبق گفته CDC معمولاً به تدریج ظاهر می‌شود و گرچه تب گاهی اوقات همراه با سرماخوردگی ایجاد می‌شود، اما این یک علامت نادر است. سردرد یا بدن درد نیز به همین ترتیب است. هنگامی که سرما می‌خورید، ممکن است عطسه کنید و به گرفتگی بینی، انسداد یا آبریزش مبتلا شوید.

طبق گزارش آکادمی آلرژی، آسم و ایمونولوژی آمریکا، ممکن است از قبل بدانید که مستعد ابتلا به آلرژی فصلی در فضای باز هستید، اما به خاطر داشته باشید که آلرژی در محیط داخلی نیز یکی از موارد رایج در زمستان است.

آلرژی می‌تواند باعث تنگی نفس شود، به خصوص اگر از آسم رنج می‌برید و اگر به آبریزش مبتلا هستید دچا التهاب در انتهای حلق خود خواهید شد.

سرماخوردگی و حساسیت نیز می‌توانند علائم مشابهی داشته باشند، اما حساسیت به طور ناگهانی در اثر قرار گرفتن در معرض محرک ظاهر می‌شود، در حالی که سرماخوردگی معمولاً به تدریج بروز می‌کند.

(0) نظر
برچسب ها :
راهکار‌های طلایی برای رفع تنگی نفس


سختی تنفس یا دیس پنه یک وضعیت ناراحت کننده است که ورود کامل هوا به درون ریه‌ها را دشوار می‌سازد.

به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، با وجود شرایط کرونا همه افراد مجبور هستند طریقه مدیریت  تنگی نفس را یاد بگیرند.  بسیاری از افراد مبتلا به ویروس کرونا حتی بعد از بهبودی ممکن است همچنان تنگی نفس داشته باشند.

داشتن ضعف و ناتوانی یکی از نشانه هایی است که در دوره درمان بارها دچار آن می شوند. احساس تنگی نفس می‌تواند در فرد مبتلا به کرونا ایجاد اضطراب کند که همین امر خود تنگی نفس را وخیم تر خواهد کرد.

حفظ خونسردی و یادگرفتن راه حل‌های مناسب، بهترین راه برای مدیریت تنگی نفس است. تنگی نفس  با افزایش تدریجی فعالیت‌ها و تمرین های مناسب  بهبود خواهد یافت اما افراد بهتر است تکنیک های مناسب نفس کشیدن را آموزش ببینند.


راه های  مختلفی وجود دارد تا مبتلایان و بهبودیافتگان بتوانند با استفاده از این روش ها کمی مشکلات  تنگی نفس خود را کاهش دهند. 

تنفس کنترل شده

این روش به شما کمک می‌کند آرام باشید و تنفس خود را کنترل کنید.

- در وضعیتی راحت که تکیه گاه داشته باشد، بنشینید.

 - یک دست را روی سینه و دست دیگر را روی شکم قرار دهید.

- چشم هایتان را اگر به شما آرامش می‌دهد، ببندید، در غیر این صورت آن‌ها را باز نگه دارید و بر روی تنفس خود تمرکز کنید.

-  به آرامی از طریق بینی نفس بگیرید و یا با دهان اگر این کار برایتان غیر ممکن است و سپس آن را از دهان بیرون دهید.

- در حالی که نفس می‌گیرید متوجه می‌شوید که دستی که بر روی شکم است بیشتر از دستی که روی سینه قرار دارد بالا می‌رود. در این حالت سعی کنید نفسهایتان آرام، نرم و بدون تنش باشد.

تنفس مرحله به مرحله

وقتی فعالیت‌هایی انجام می‌دهید که نیاز به تلاش بیشتر دارند، ممکن است با تنگی نفس مواجه می‌شوید؛ در این حالت بهتر است از روش تنفس مرحله به مرحله استفاده کنید مانند بالا رفتن از پله‌ها یا بالا رفتن از یک تپه. به خاطر داشته باشید که نیازی به تعجیل در بهبودی نیست.

- سعی کنید فعالیت خود را به بخش‌های کوچکتری تقسیم کنید تا بتوانید آن را بدون خسته شدن یا تنگی نفس در انتها انجام دهید.

- قبل از تلاش برای انجام فعالیت، نفس بگیرید برایمثال قبل از بالا رفتن از پله‌ها

- در حین انجام فعالیت، نفس خود را بیرون بدهید مثال زمانی که دارید از پله‌ها بالا می‌روید.

- بهتر است از بینی نفس بگیرید و از دهان بیرون بدهید.

(0) نظر
برچسب ها :
ایران از روسیه واکسن می‌خرد؟

ایران از روسیه واکسن می‌خرد؟

رئیسی درباره نظر ایران درباره واکسن اسپوتنیک روسیه گفت: در زمینه خرید واکسن خارجی چند نکته وجود دارد؛ نخست اینکه واکسنی وارد خواهد شد که مورد تایید سازمان جهانی بهداشت باشد. واکسن اسپوتنیک در ابتدا تاییدیه سازمان جهانی بهداشت را نداشت، اما اکنون در مسیر اخذ تاییدیه قرار دارد واین واکسن در سبد کووکس قرار دارد.

وی افزود: مذاکراتی با روسیه و سایر کشور‌ها داشتیم. باید توجه کرد که ظرفیت تولید واکسن کرونا در روسیه آنقدر نیست که بتوان به میزان زیاد آن را به ایران تحویل دهند. بسیاری از شرکت‌ها و کشور‌ها هستند که در حد دوز ۱۰۰ تا ۲۰۰ هزار واکسن می‌توانند داشته باشند، اما این کافی نیست و به همین دلیل از با چند کشور وارد مذاکره شده ایم تا بتوانیم واکسن مورد تایید و مطمئن را در دسترس قرار دهیم باید توجه داشت از آنجایی که واکسن روسیه در سبد کووکس قرار دارد، در سبد واکسیناسیون ما هم می‌تواند قرار بگیرد.

رئیسی درباره واکسن تولید مشترک ایران  و کوبا گفت: دوستان ما در کوبا در حال مذاکره هستند و تولید مشترک با کوبا بسیار ارزشمند است و باید توجه داشت که فاز یک و دو انسانی تست واکسن انسانی در کوبا انجام شده است و تایید رئیس جمهور و وزیر بهداشت این است که واکسن مورد تایید ساخته شده وارد کشور شود یا واکسن با مشارکت ایران تولید شود و اگر این واکسن وارد شود ما فاز سه را در ایران دنبال خواهیم کرد.

(0) نظر
برچسب ها :
اولویت بندی تزریق واکسن کرونا

اولویت بندی تزریق واکسن کرونا

سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا گفت: اولویت های تزریق واکسن را مشخص کرده ایم و اولویت بندی تزریق واکسن کووید ۱۹ در ایران مشخص شده است و روز شنبه این اولویت ها در ستاد ملی مقابله با کرونا اعلام می‌شود و بعد از تصویب نهایی و اطلاع رسانی خواهد شد. تقریبا اکثر کشورها اولویت‌های مشترکی برای تزریق واکسن دارند.  افراد در معرض آسیب  شامل کادر بهداشت و درمانی در بخش های مراقبت ویژه، افراد سالمند بالای ۷۵ سال، سالمندانی که در خانه سالمندان زندگی می‌کنند و مبتلایان به بیماری های زمینه ای هستند و ۴ فاز برای واکسیناسیون عمومی کرونا در نظر گرفته ایم و با توجه به تعداد واکسنی‌هایی که به دست ما می‌رسد، برنامه ریزی‌ها صورت می‌گیرد و به نظر من باید اولویت بندی ها به صورت شفاف در اختیار رسانه ها و عموم مردم قرار گیرد و تا هفته آینده این اولویت‌ها در اختیایر رسانه‌ها و عموم مردم قرار خواهد گرفت.

حداقل باید ۲۱ میلیون نفر را واکسینه کنیم 

 معاون بهداشت وزیر بهداشت گفت: تصور ایمنی جمعی با ابتلا به کرونا را به هیچ عنوان اخلاقی نمی‌دانیم و آن را تایید نمی‌کنیم. این‌که بگوییم همه به ویروس مبتلا شوند و بگوییم ایمنی ایجاد شده، غیر اخلاقی است و به دنبال چنین سیاستی نیستیم.

او افزود: فرض کنید می‌خواهیم به گروه اولویت داری واکسن بزنیم و این فرد در دو ماه گذشته به بیماری مبتلا شده باشد، این فرد از اولویت واکسن خارج می‌شود، زیرا ایمنی بدن خود این فرد فعلا وجود دارد. یک میلیون نفر افراد در معرض خطر هستند و برخی گروه های شغلی مانند غساله ها به دلیل ارتباط با اجساد کووید ۱۹، جانبازان بالای ۵۰ درصد و جانبازان تنفسی، بیماران سرطانی و افراد شاغل در نیروی انتظامی و زندان‌ها در معرض خطر محسوب می شوند و باید حداقل ۲۱ میلیون نفر را در کشور واکسینه کنیم و ۴۲ میلیون دوز برای این جمعیت نیاز داریم.

(0) نظر
برچسب ها :
احتمال ورود کرونای انگلیسی به ایران وجود دارد؟

احتمال ورود کرونای انگلیسی به ایران وجود دارد؟

عضو کمیته اپیدمیولوژی ستاد مقابله با کرونا در تهران درباره احتمال ورود کرونای انگلیسی به کشور و اقدامات لازم در صورت ورود ویروس توضیح داد.

حمید سوری عضو کمیته اپیدمیولوژی ستاد مقابله با کرونا در تهران در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره ویروس کرونای انگلیسی، اظهار کرد: جهش ویروس کرونا و ویروس های از این دست اتفاق غیر قابل انتظاری نیست و این ویروس بارها جهش پیدا کرده و خواهد کرد، باید توجه داشت که جهش اخیر روی سرعت گسترش بیماری تاثیر گذاشته است. با سرعت گسترش ویروس ملاحظات پیشگیرانه برای کنترل بیماری باید شدیدتر باشد و کشورها واکنش بسیار سریع نشان دهند، زیرا هرگونه تاخیر در تصمیم گیری و سهل انگاری موجب خواهد شد که ویروس وارد کشور شود که در این صورت کنترل اپیدمی بسیار سخت و پرهزینه خواهد بود.

برای پیشگیری از ورود کرونای انگلیسی به ایران چه باید کرد؟

او با بیان اینکه کانون اصلی ویروس در انگلیس بوده و گزارش هایی از این جهش در آفریقای جنوبی مخابره شده است، گفت: با خبر شیوع ویروس کرونای انگلیسی کشورهای اتحادیه اروپا پروازها از و به انگلیس را متوقف کردند و کشور ما هم پروازها را متوقف کرد. باید توجه داشت که هواپیماها و پروازها ویروس را به ایران نمی آورند و انسان‌ها حامل ویروس هستند و می توانند ویروس انگلیسی را با پرواز مستقیم و غیر مستقیم به ایران بیاورند.

سوری تاکید کرد: برای پیشگیری از انتشار چنین ویروسی در کشور نیازمند سرعت عمل بیشتر مسئولان و تصمیم گیری توسط ستاد ملی کرونا هستیم.

عضو کمیته اپیدمیولوژی ستاد مقابله با کرونا در تهران  اظهار کرد: محدودیت ها برای قرنطینه باید در کشور تشدید شوند و نباید منفی بودن تست کرونا فقط در نظر گرفته شود. لازم است تمام مسافران خارجی حاملان ویروس انگلیسی در نظر گرفته شده و تست شوند. همچنین باید تمام کسانی که در ۲ هفته گذشته سفر به انگلیس داشته اند مورد رصد و پایش قرار گیرند.

اقدامات لازم در صورت ورود کرونای انگلیسی به ایران

سوری گفت: اگر مسافری از خارج کشور به ایران آمد و جزو موارد مشکوک نوع جهش یافته ویروس بود فرد باید در قرنطینه کامل باشد و تمام افراد در تماس با او تست شوند.

او با بیان اینکه برخی از جهش ها به دلیل نبود شرایط مناسب برای ادامه حیات ویروس منجر به از بین رفتن آن به طور خود به خود می شوند، گفت: مردم باید برای پیشگیری از ابتلا به بیماری کرونا اقدامات مراقبتی و محافظتی خود را بیشتر کنند.

سوری گفت: در حال حاضر رعایت دستورالعمل های بهداشتی مرم باید دقیق تر از گذشته انجام شود و افراد از ترددهای غیر ضروری در سطح شهر و به خصوص مراکز شلوغ به طور جدی بپرهیزند.

سوری یادآوری کرد: مردم باید اقدامات حفاظتی مانند زدن ماسک و شستن دست ها با آب و صابون را دقیق تر از گذشته رعایت کنند تا از ابتلا به بیماری کرونا در امان باشند.

واکسن های کنونی بر کرونای انگلیسی موثر هستند؟

این اپیدمیولوژیست بیان کرد: افزون بر انگلیس مواردی از جهش جدید در کشورهای ایتالیا و آفریقای جنوبی و به خصوص در جنوب شرقی کشور بریتانیا گزارش شده است اما به طور کلی این جهش ویروس جدید بوده و نیازمند مطالعه و تحقیقات بیشتری بر روی آن است.

او گفت: بر اساس پیش بینی های انجام گرفته احتمالاً واکسن های موجود بر روی جهش جدید ویروس کرونا اثر بخش هستند، اما اظهارنظر دقیق در این زمینه نیازمند مطالعه و تحقیق بیشتر است.

(0) نظر
برچسب ها :
چه کسانی باید قرنطینه شوند؟

چه کسانی باید قرنطینه شوند؟

یکی از توصیه‌هایی که مقامات بهداشتی در این زمینه مطرح می‌کنند قرنطینه افرادی است که با بیماران کرونایی در ارتباط بوده اند. براساس اعلام مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌های آمریکا افرادی که به مدت حداقل ۱۵ دقیقه در فاصله دو متری از افراد آلوده به کووید ۱۹ قرار داشته اند باید تست کرونا دهند و یا خود را قرنطینه کنند. بسیاری از مردم درک درستی از قرنطینه فردی ندارند. از این رو متخصصان انگلیسی اقدام به تشریح این موضوع کرده اند.

بر این اساس، متخصصان تاکید دارند بسیار ضروری است افراد برای جلوگیری از شیوع افسار گسیخته ویروس کرونا در جامعه، در صورت تماس با افراد آلوده خود را در خانه قرنطینه کنند. قرنطینه به معنای آن است که شما باید ۱۴ روز در خانه بمانید. دوره نهفتگی ویروس کرونا (از زمانی که فرد به ویروس آلوده می‌شود تا زمانی که علائم بیماری بروز می‌کند) می‌تواند تا ۷ روز به طول بیانجامد. در صورتی که فردی ۱۴ روز دوره کامل قرنطینه را بگذراند و علائمی از بیماری را در خود مشاهده نکند، می‌تواند از قرنطینه خارج شود.

براساس اعلام "مرکز سرویس سلامت همگانی انگلیس"  افراد باید در موارد ذیل سریعاً اقدام به قرنطینه خود کنند:

۱- اگر شاهد علائم شایع ابتلا به کووید ۱۹ شامل تب، بی حالی و خستگی، سرفه خشک، اسهال، بثورات پوستی، ورم ملتحمه، از دست دادن حس بویایی و چشایی، و سردرد بودید.

۲- تست کرونایتان مثبت اعلام شد.

۳- یکی از اعضای خانواده شما به کرونا مبتلا شده یا علائم بیماری را دارد.

۴- در محیط‌های پرازدحام و شلوغ رفت و آمد داشته اید و یا یکی از همکارانتان به کرونا مبتلا شده است. در این صورت پس از مشاهده اولین علائم باید خود را قرنطینه کنید.

(0) نظر
برچسب ها :
تهران از شنبه در وضعیت نارنجی کرونا؛ کدام مشاغل باز و وضعیت تردد چگونه است؟


تهران از شنبه در وضعیت نارنجی کرونا؛ کدام مشاغل باز و وضعیت تردد چگونه است؟


🔸بنابر اعلام ستاد ملی کرونا از صبح شنبه شهر تهران در وضعیت نارنجی کرونایی خواهد بود و بر این اساس گروه دوم مشاغل و اصناف می‌توانند فعالیت خود را از سر بگیرند البته در استان تهران شهر پیشوا همچنان از نظر وضعیت کرونا قرمز است و محدودیت‌های کرونایی شامل مشاغل گروه های ۲، ۳ و ۴ در شهر پیشوا خواهد شد.


👉 yjc.ir/00Vnsx

(0) نظر
برچسب ها :
چگونه به مبتلایان کرونایی روحیه بدهیم؟
چگونه به مبتلایان کرونایی روحیه بدهیم؟


(0) نظر
برچسب ها :
پیشگیری از کرونا با استفاده از ۲ ماسک بیشتر می شود؟


پیشگیری از کرونا با استفاده از ۲ ماسک بیشتر می شود؟


🔸نیک بین، متخصص بیماری های عفونی در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان:


🔹در شرایط فعلی نیازی به استفاده از دو ماسک برای پیشگیری از کرونا نیست، زیرا تنها با زدن یک ماسک هم فرد می تواند به خوبی از خود در برابر این بیماری مراقبت کند.


🔹افراد تنها با زدن دو ماسک موجب بسته شدن مسیر درست دم و بازدم خود می شوند؛ همین امر موجب می شود اکسیژن لازم به آنها نرسد.


🔹بر اساس استاندارد‌های موجود، عمر مفید استفاده از ماسک‌ها حداکثر ۸ ساعت است.


🔹به یاد داشته باشید که هر زمان احساس کردید ماسک‌ها مرطوب شده اند، باید آن‌ها را تعویض کنید.

(0) نظر
برچسب ها :
چرا تهران تعطیل نمی‌شود؟!


چرا تهران تعطیل نمی‌شود؟!


«نظری» عضو شورای شهر تهران:

🔹اگر در شرایطی که میزان فوتی‌های روزانه در تهران بیشتر از یک هواپیما شده و هنوز به این نتیجه نرسیده‌اید که شرایط بحرانی است، پس دیگر باید چه اقدامی انجام شود که بگوییم ما به بحران رسیده‌ایم.


🔹وقتی مردم، نمایندگان مردم در شورا، استانداری و به گفته آقای واعظی، رئیس جمهور هم راضی هستند، ناراضی چه کسی است و چرا واقعا شهر تهران تعطیل نمی‌شود؟


🔹واقعاً نمیدانم دولت دنبال چیست و این میزان از  عدم شفافیت تا کجا باید ادامه پیدا کند؟


#کرونا

tn.ai/2389765

(0) نظر
برچسب ها :
آیا با اهدا خون کرونا منتقل می‌شود؟
آیا با اهدا خون کرونا منتقل می‌شود؟

(0) نظر
برچسب ها :
صفحه نخست پست الکترونیک وبلاگ تبیان
نوشته های پیشین
هفته سوم اردیبهشت 1400 هفته دوم اردیبهشت 1400 هفته اول اردیبهشت 1400 هفته چهارم فروردین 1400 هفته سوم فروردین 1400 هفته دوم فروردین 1400 هفته اول فروردین 1400 هفته سوم اسفند 1399 هفته دوم اسفند 1399 هفته اول اسفند 1399 هفته چهارم بهمن 1399 هفته سوم بهمن 1399 هفته دوم بهمن 1399 هفته اول بهمن 1399 هفته چهارم دی 1399 هفته سوم دی 1399 هفته دوم دی 1399 هفته اول دی 1399 هفته چهارم آذر 1399 هفته سوم آذر 1399 هفته دوم آذر 1399 هفته اول آذر 1399 هفته چهارم آبان 1399 هفته سوم آبان 1399 هفته دوم آبان 1399 هفته اول آبان 1399 هفته چهارم مهر 1399 هفته سوم مهر 1399 هفته دوم مهر 1399 هفته اول مهر 1399 هفته چهارم شهریور 1399 هفته سوم شهریور 1399 هفته دوم شهریور 1399 هفته اول شهریور 1399 هفته چهارم مرداد 1399 هفته سوم مرداد 1399 هفته دوم مرداد 1399 هفته اول مرداد 1399 هفته چهارم تیر 1399 هفته سوم تیر 1399 هفته دوم تیر 1399 هفته سوم خرداد 1399 هفته دوم خرداد 1399 هفته اول خرداد 1399 هفته چهارم اردیبهشت 1399 هفته سوم اردیبهشت 1399 هفته دوم اردیبهشت 1399 هفته اول اردیبهشت 1399 هفته چهارم فروردین 1399 هفته سوم فروردین 1399 هفته دوم فروردین 1399 هفته اول فروردین 1399
موضوعات
اخبار کرونایی (718) توصیه های کرونایی (352) عکس و کاریکاتور کرونایی (175) پرسش و پاسخ کرونایی (129) مدافعان سلامت (66) اخبار خوش کرونایی (61)
صفحه ها
فیدها
آمار وبلاگ
تعداد بازدید : 228849
تعداد نوشته ها : 840
تعداد نظرات : 4
X