كرونا را شكست مي دهيم
نخستین واکسن غیرفعال جهان برای مهارکرونا وارد فاز انسانی شد


نخستین واکسن غیرفعال جهان برای مهار بیماری کووید-۱۹ در شهر جیائوزو واقع در استان هنان چین، وارد فاز کارآزمایی بالینی می‌شود.
این واکسن روز یکشنبه تایید آزمایش‌های بالینی را از طرف اداره ملی محصولات پزشکی دریافت کرد؛ واکسن غیرفعال (یا واکسن کشته شده) یک واکسن متشکل از ذرات ویروس، باکتری یا سایر عوامل بیماری‌زا است که در آزمایشگاه کشت شده و سپس ظرفیت تولید بیماری را از دست می‌دهند.
سازندگان می‌گویند این واکسن قابل تولید انبوه در دسته‌های بیش از ۵۰ هزار تایی است و می‌توان سالیانه ۱۰۰ میلیون از آن را تولید کرد.
fna.ir/ewlzvx
(0) نظر
برچسب ها :
از تفاوت کرونا، آنفلوانزا و آلرژی چه می‌دانید؟

کرونا با آنفلوانزا و آلرژی تفاوت‌هایی دارد که دانستن آن‌ها برای همه افراد بسیار مهم و ضروری است.

به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، سازمان جهانی بهداشت طی اطلاعیه‌ای اعلام کرد که مهم‌ترین و بارز‌ترین علائم کرونا تب، تنگی نفس و سرفه است و نشانه‌های دیگر نظیر بدن درد، عارضه چشم صورتی و مشکلات پوستی در کنار این ۳ مشکل ممکن است در فرد مبتلا دیده شود.

با این حال بسیاری از افراد پس از مشاهده هر علائمی به سرعت در مراکز درمانی حاضر می‌شوند، اما به گفته کادر پزشکی بیمارستان‌ها این کار به شدت اشتباه بوده و ممکن است تنها سرماخوردگی ساده، آنفلوانزا و یا آلرژی باشد که با فرد با حضور در مراکز درمانی، خود را در معرض  ابتلا به کرونا قرار می‌دهد.

کادر درمانی بیمارستان‌ها و متخصصان عفونی توصیه می‌کنند افراد به هیچ عنوان پس از مشاهده این علائم از خانه خارج نشوند و با ماندن در منزل و استراحت وضعیت جسمانی خود را به حالت عادی برگردانند.

استرس در این روز‌های کرونایی یکی از خطرناک‌ترین عواملی است که ممکن است فرد را به سمت افکار منفی سوق دهد؛ بنابراین تمامی اخبار مربوط به کرونا یا هر خبر دیگری را از منابع معتبر دنبال کنید تا فرق میان آنفلوانزا، کرونا، آلرژی، سرماخوردگی و ... را بشناسید.

کرونا
مهم‌ترین علائم کرونا تب، تنگی نفس، سرفه خشک و خستگی است. در صورتی که این نشانه‌ها مدت طولانی در بدن شما ماندگار شدند حتما به منظور بررسی وضعیت جسمانی به مراکز درمانی مراجعه کنید و قبل از رفتن به این مراکز حتما چند روزی را برای استراحت در خانه اختصاص دهید.

آنفلوانزا
خارش و التهاب گلو، تب، خستگی و سرفه خشک از علائم ابتلا به آنفلوانزا هستند و همانطور که می‌دانید علائمی نزدیک به کرونا دارند، اما نمی‌توان با قطعیت هر نشانه‌ای را ابتلا به کرونا ویروس دانست.

آلرژی
عطسه، گرفتگی صدا، قرمزی چشم، خارش و حساسیت‌های پوستی از نشانه‌های آلرژی هستند که بیشتر افراد را به خصوص در نیمه اول سال درگیر می‌کنند.

سرماخوردگی
آبریزش بینی، عطسه، گرفتگی صدا، قرمزی چشم، خارش و حساسیت‌های پوستی، خارش و التهاب گلو از علائم سرماخوردگی هستند که می‌توانید بلافاصله پس از مشاهده کردن این علائم با مصرف قرص یا دمنوش‌های خانگی آن‌ها را بهبود بخشید، البته ناگفته نماند که نباید در مصرف قرص یا ویتامین‌ها زیاده روی کنید؛ چرا که ممکن است شانس ابتلا به ویروس کرونا را افزایش دهد.
(0) نظر
برچسب ها :
ریه‌ چاق‌ها، بهترین میزبان ویروس کرونا!

ابتلا به بیماری کووید ۱۹ دلایل مختلفی دارد، اما سبک زندگی افراد و بی توجهی به تناسب اندام هم می‌تواند زمینه ساز ورود این ویروس مرگبار به بدن شود.
به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان،کارشناسان در جدیدترین مطالعه‌های خود دریافتند داشتن اضافه وزن سبب افزایش درصد بالای ابتلا به بیماری COVID-۱۹ می‌شود.

مطالعه بر روی بیش از ۱۵۱۰۰ بیمار انگلیسی مبتلا به COVID-۱۹ در ۱۷۷ بیمارستان در سراسر انگلستان نشان داده است افراد دارای اضافه وزن بیشتر دچار آلودگی با ویروس کرونا می‌شوند.

این مطالعه نشان داده است افراد دچار چاقی و اضافه وزن دچار عارضه‌های بیشتری در اثر ویروس کرونا می‌شوند و در اثر بروز عفونت هایی، چون آنفلوآنزا جان خود را از دست می‌دهند.

پزشکان اعلام کرده اند سیستم ایمنی بدن افراد چاق به طور مرتب درگیر محافظت و ترمیم آسیب‌های ایجاد شده درچاقی و تجمع چربی در بدن است.


افراد چاق دچار نوعی التهاب دربدن خود می‌شوند و سیستم ایمنی برای رفع این التهاب ضعیف می‌شود و دیگر از قدرت کافی برای مبارزه با ویروس کرونا برخوردار نیست.


بنا بر مطالعه‌های انجام شده افراد چاق معمولاً دارای رژیم خوراکی سرشار از چربی، کربوهیدرات، نمک و شکر هستند و معمولاً به میزان کم از مواد خوراکی سالم و تقویت کننده سیستم ایمنی بدن، چون میوه و سبزیجات تازه استفاده می‌کنند به همین دلیل سیستم ایمنی بدن آنها ضعیف است.


از جمله عارضه‌های چاقی تنگی نفس و افزایش ابتلا به بیماری‌های تنفسی و تنگی نفس است. برخی افراد چاق دچار ابتلا به سندرم چاقی OHS می‌شوند. در اثر این بیماری میزان دریافت اکسیژن به وسیله ریه‌ها کاهش می‌یابد، زیرا دیافراگم شکمی به دلیل چاقی انباشت چربی قابلیت حرکت چندانی ندارد.

کاهش دریافت اکسیژن توسط ریه‌ها سبب می‌شود تا میزان کمتری از اکسیژن در رگ‌های بدن حرکت کند و به این ترتیب اعضای بدن به دلیل کمبود دریافت اکسیژن عملکرد مناسبی پیدا نمی‌کنند.

این یکی از دلایلی است که این روز‌ها بیشتر قربانیان کرونا درکشور‌های مختلف دنیا افراد با اضافه وزن بالا به نسبت افراد دارای تناسب اندام هستند.


افراد چاق معمولاً با ورزش غربیه هستند و دارای فعالیت فیزیکی اندکی هستند، ورزش یکی از عامل‌های تقویت سیستم ایمنی بدن و جلوگیری از ابتلا به بیماری‌های مختلف است.


درکشورهایی، چون آمریکا و فرانسه یکی از دلایل افزایش نرخ مرگ و میر داشتن رژیم خوراکی نامناسب به وسیله افراد بزرگسال و شیوع گسترده چاقی واضافه وزن در این کشورهاست.

از جمله دیگر بیماری‌هایی که افراد چاق بیشتر درمعرض ابتلا به آن هستند دیابت نوع ۲، سکته مغزی، حمله قلبی و برخی انواع سرطان را می‌توان نام برد.

منبع:Dailymail
(0) نظر
برچسب ها :
برای پرهیز از اضافه وزن در روزهای کرونایی چه کنیم؟

با انجام برخی روش‌ها و تکنیک‌ها در دوران خانه نشینی از چاقی و اضافه وزن زیاد پرهیز کنید.

به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، با بروز ویروس کرونا و خانه نشینی وزن بسیاری از ما روزانه در حال افزایش است؛ چرا که خود را محدود در خانه کرده و با هجوم استرس و افسردگی نمی‌توانیم معقولانه برای روز‌های آینده تصمیم بگیریم و زندگی شادی داشته باشیم. اما زیستن به این سبک و روش کاملا نادرست است و می‌تواند شما را زودتر به این آلودگی مبتلا سازد.

بهترین و موثرترین کار این است که با دانلود یا تماشای سایت‌های گوناگون سرگرمی خود و سایر اعضای خانواده را پیدا کنیم؛ برای مثال کار‌های خلاقانه و هنری می‌تواند مانع افسردگی ما شود، اما در این میان فعالیت‌های ورزشی موثر و مفید و تقویت سیستم ایمنی بدن یکی از بهترین کار‌ها برای مقابله با چاقی و افزایش وزن به خصوص پیشگیری از ابتلا به ویروس کروناست.

فکر نکنیم از دست رفته ایم
‌نمی‌توانیم هم چاق باشیم و هم افسرده! بهتر است برنامه غذایی خود را رعایت کنیم و روزانه هر وعده از غذای خود را کاهش دهیم تا وزنمان پایین آید، در این روز‌های کرونایی برای پیشگیری از ابتلا به آلودگی، موثرترین روش مصرف غذا‌های مغذی و پرهیز از فست فود و غذا‌های آماده است.

از مزه لذت ببریم نه حجم زیاد
غذا را در دهان خود جابه جا کنیم. ۵ بار در سمت چپ و ۵ بار در سمت راست دهان بجویم. بشقابمان را پر نکنیم بلکه به لقمه دهان خود توجه داشته باشیم.

اول از سالاد شروع کنیم
زمانی که خیلی گرسنه هستیم سعی کنیم ابتدا به مصرف سالاد بپردازیم. اول سالاد و مواد خام سبزیجات را بخوریم که زودتر ما را سیر می‌کنند و در معده هضم می‌شوند و سپس غذا را میل کنیم.

نوشیدن مایعات به اندازه کافی
روزانه به اندازه ۳ الی ۵ لیوان آب بنوشیم و در صورتی که آب میوه و شربت بود از آن استقبال کنیم تا سیستم ایمنی بدنمان در برابر ویروس کرونا تقویت شود و هم احساس گرسنگی نکنیم؛ چرا که به عقیده متخصصان تغذیه و رژیم درمانی ممکن است بیشتر گرسنگی ما به علت نوشیدن کم آب باشد که در اینصورت مغز هشدار گرسنگی می‌دهد.

خودمان را محدود نکنیم
ما دیدن خوراکی‌هایی که ما را به وجد می‌آورند خودمان را محدود نکنیم؛ در غیر این صورت طمع خوردن را در خودمان به وجود می‌آوریم و بیشتر از قبل می‌خوریم.
(0) نظر
برچسب ها :
صفحه نخست پست الکترونیک وبلاگ تبیان
نوشته های پیشین
هفته سوم اردیبهشت 1400 هفته دوم اردیبهشت 1400 هفته اول اردیبهشت 1400 هفته چهارم فروردین 1400 هفته سوم فروردین 1400 هفته دوم فروردین 1400 هفته اول فروردین 1400 هفته سوم اسفند 1399 هفته دوم اسفند 1399 هفته اول اسفند 1399 هفته چهارم بهمن 1399 هفته سوم بهمن 1399 هفته دوم بهمن 1399 هفته اول بهمن 1399 هفته چهارم دی 1399 هفته سوم دی 1399 هفته دوم دی 1399 هفته اول دی 1399 هفته چهارم آذر 1399 هفته سوم آذر 1399 هفته دوم آذر 1399 هفته اول آذر 1399 هفته چهارم آبان 1399 هفته سوم آبان 1399 هفته دوم آبان 1399 هفته اول آبان 1399 هفته چهارم مهر 1399 هفته سوم مهر 1399 هفته دوم مهر 1399 هفته اول مهر 1399 هفته چهارم شهریور 1399 هفته سوم شهریور 1399 هفته دوم شهریور 1399 هفته اول شهریور 1399 هفته چهارم مرداد 1399 هفته سوم مرداد 1399 هفته دوم مرداد 1399 هفته اول مرداد 1399 هفته چهارم تیر 1399 هفته سوم تیر 1399 هفته دوم تیر 1399 هفته سوم خرداد 1399 هفته دوم خرداد 1399 هفته اول خرداد 1399 هفته چهارم اردیبهشت 1399 هفته سوم اردیبهشت 1399 هفته دوم اردیبهشت 1399 هفته اول اردیبهشت 1399 هفته چهارم فروردین 1399 هفته سوم فروردین 1399 هفته دوم فروردین 1399 هفته اول فروردین 1399
موضوعات
اخبار کرونایی (718) توصیه های کرونایی (352) عکس و کاریکاتور کرونایی (175) پرسش و پاسخ کرونایی (129) مدافعان سلامت (66) اخبار خوش کرونایی (61)
صفحه ها
فیدها
آمار وبلاگ
تعداد بازدید : 244106
تعداد نوشته ها : 840
تعداد نظرات : 4
X