كرونا را شكست مي دهيم
سرعت انتشار کرونای برزیلی دو برابر بیشتر از انواع دیگر است

سرعت انتشار کرونای برزیلی دو برابر بیشتر از انواع دیگر است

یک تیم بین‌المللی از محققان در تازه‌ترین مطالعات خود به شواهدی دست یافتند که نشان می‌دهد سرعت انتقال کرونای برزیلی دو برابر بیشتر از انواع دیگر است.

به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان،  به نقل از مدیکال اکسپرس، یک تیم بین‌المللی از محققان شواهدی یافته‌اند که نشان می‌دهد نوع ویروس کرونا که برای اولین بار در مناطقی از برزیل مشاهده شده ممکن است تا دو برابر سریع‌تر از انواع قبلی منتقل شود. نتایج این مطالعه در مجله ساینس منتشر شده است .

کرونای برزیلی برای اولین بار در مانائوس، پایتخت ایالت آمازوناس در برزیل مشاهده شد. تحقیقات اولیه حاکی از آن است که ویروس در اواخر سال گذشته به وجود آمده و در نوامبر شیوع یافته است. این بیماری به سرعت به سویه غالب تبدیل و باعث ایجاد این باور در میان مردم برزیل شد که افراد بهبودیافته مجددا مبتلا خواهند شد. در دوره عفونت اولیه، اعتقاد بر این بود که تقریبا ۷۰ درصد از مردم شهر آلوده شده‌اند. پس از افزایش عفونت‌های مختلف در مانائوس، نوع P.۱ (کرونای برزیلی) با سرعت در سراسر برزیل و سپس سایر کشور‌ها سرایت کرد.

از طریق تجزیه و تحلیل ساعت مولکولی، محققان تشخیص دادند که ویروس دارای ۱۷ جهش قابل شناسایی است و سه جهش پروتئین سنبله N۵۰۱Y، E۴۸۴K و K۴۱۷T، به ویژه نگران کننده هستند، زیرا به نظر می‌رسد این ویروس امکان اتصال محکم‌تری به سلول‌های انسانی را در بعضی موارد برای کمک به فرار از آنتی بادی‌ها دارد.

اقدامات دیگر شامل شبیه سازی ویروس برای تعیین چگونگی تغییر توانایی او از زمان جهش آن بوده است. شبیه سازی‌ها نشان می‌دهد که این نوع از ۱.۷ تا ۲.۴ برابر بیشتر از سویه‌های قبلی ویروس کرونا قابل انتقال است. محققان نتوانستند تشخیص دهند که این افزایش به دلیل ماندگاری طولانی مدت ویروس در بدن بوده است یا افزایش بار ویروسی؛ همچنین آن‌ها قادر به تعیین اینکه آیا نوع جدید باعث بیماری افراد یا مرگ آن‌ها می‌شود، نیستند. 

آن‌ها تخمین زدند که افراد آلوده در مانائوس ۱.۲ تا ۱.۹ برابر بیشتر از سویه‌های قبلی احتمال مرگ بر اثر عفونت P.۱ را دارند، اما مشخص نیست که این به دلیل تغییر ویروس است یا سیستم مراقبت‌های بهداشتی که بیش از آنچه شهر توان تحمل آن را دارد، تحت فشار قرار گرفته است.

(0) نظر
برچسب ها :
اختصاص ۵۰ درصد دوز‌های واکسن سینوفارم چین به جامعه پزشکی بخش خصوصی
سازمان نظام پزشکی اعلام کرد:

اختصاص ۵۰ درصد دوز‌های واکسن سینوفارم چین به جامعه پزشکی بخش خصوصی

سازمان نظام پزشکی اعلام کرد مقرر شده است ۵۰ درصد از دوز‌های تزریقی واکسن سینوفارم چین به اعضای جامعه پزشکی بخش خصوصی تزریق شود.

به گزارش حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، سازمان نظام پزشکی کشور در اطلاعیه‌ای اعلام کرد مقرر شده است میزان ۵۰ درصد از دوز‌های تزریقی واکسن سینوفارم ساخت کشور چین برای تزریق در اختیار اعضای جامعه پزشکی بخش خصوصی قرار گیرد.

در متن این اطلاعیه آمده است:

به اطلاع همکاران محترم می‌رساند پیرو مباحث پیش آمده درخصوص نوع واکسن تزریقی و نامه اخیر معاونت بهداشتی وزارت بهداشت، رئیس‌کل سازمان نظام پزشکی با گویا رئیس مرکز بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت مذاکره نمودند. در این گفتگو گویا با اشاره به این که واکسن آسترازنکا، واکسنی تایید شده بوده و ممنوعیت مصرفی در کشور ما ندارد، مقرر نمود با توجه به درخواست‌های گروهی از اعضای جامعه پزشکی در روز‌های آینده به میزان ۵۰ درصد از دوز‌های تزریقی واکسن سینوفارم ساخت کشور چین برای تزریق در اختیار اعضای جامعه پزشکی بخش خصوصی قرار گیرد.

سازوکار تزریق این واکسن و چگونگی تزریق آن در اطلاعیه‌های بعدی سازمان نظام پزشکی اطلاع‌رسانی خواهد شد.

همچنین به اطلاع می‌رساند تزریق واکسن آسترازنکا برای کلیه افراد داوطلبی که خواستار دریافت این نوع واکسن هستند طبق برنامه‌ریزی قبلی ادامه خواهد داشت.

(0) نظر
برچسب ها :
آخرین آمار کرونا در ایران؛ فوت ۳۹۵ بیمار در شبانه روز گذشته

آخرین آمار کرونا در ایران؛ فوت ۳۹۵ بیمار در شبانه روز گذشته

مجموع جانباختگان ویروس کرونا در کشور به ۶۷ هزار و ۵۲۵ نفر رسید.

به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، بنابر اعلام مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت بهداشت از دیروز تا امروز (سه شنبه، ۳۱ فروردین) بر اساس معیار‌های قطعی تشخیصی، ۲۵ هزار و ۴۹۲ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شد که سه هزار و ۳۶۵ نفر از آن‌ها بستری شدند. مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به دو میلیون و ۲۸۶ هزار و ۹۲۷ نفر رسید.

متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۳۹۵ بیمار کووید۱۹ جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری به ۶۷ هزار و ۵۲۵ نفر رسید.

خوشبختانه تا کنون یک میلیون و ۸۱۰ هزار و ۵۳۱ نفر از بیماران، بهبود یافته و یا از بیمارستان‌ها ترخیص شده اند.

۴ هزار و ۹۱۱ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در بخش‌های مراقبت‌های ویژه بیمارستان‌ها تحت مراقبت قرار دارند.

 تا کنون ۱۴ میلیون و ۶۱۳ هزار و ۱۰ آزمایش تشخیص کووید۱۹ در کشور انجام شده است.

تا کنون ۴۸۰ هزار و ۶۴۶ نفر دُز اول واکسن کرونا و ۱۴۱ هزار و ۱۷۶ نفر نیز دُز دوم را تزریق کرده اند و مجموع واکسن‌های تزریق شده در کشور به ۶۲۱ هزار و ۸۲۲ دُز رسید.

(0) نظر
برچسب ها :
صفحه نخست پست الکترونیک وبلاگ تبیان
نوشته های پیشین
هفته سوم اردیبهشت 1400 هفته دوم اردیبهشت 1400 هفته اول اردیبهشت 1400 هفته چهارم فروردین 1400 هفته سوم فروردین 1400 هفته دوم فروردین 1400 هفته اول فروردین 1400 هفته سوم اسفند 1399 هفته دوم اسفند 1399 هفته اول اسفند 1399 هفته چهارم بهمن 1399 هفته سوم بهمن 1399 هفته دوم بهمن 1399 هفته اول بهمن 1399 هفته چهارم دی 1399 هفته سوم دی 1399 هفته دوم دی 1399 هفته اول دی 1399 هفته چهارم آذر 1399 هفته سوم آذر 1399 هفته دوم آذر 1399 هفته اول آذر 1399 هفته چهارم آبان 1399 هفته سوم آبان 1399 هفته دوم آبان 1399 هفته اول آبان 1399 هفته چهارم مهر 1399 هفته سوم مهر 1399 هفته دوم مهر 1399 هفته اول مهر 1399 هفته چهارم شهریور 1399 هفته سوم شهریور 1399 هفته دوم شهریور 1399 هفته اول شهریور 1399 هفته چهارم مرداد 1399 هفته سوم مرداد 1399 هفته دوم مرداد 1399 هفته اول مرداد 1399 هفته چهارم تیر 1399 هفته سوم تیر 1399 هفته دوم تیر 1399 هفته سوم خرداد 1399 هفته دوم خرداد 1399 هفته اول خرداد 1399 هفته چهارم اردیبهشت 1399 هفته سوم اردیبهشت 1399 هفته دوم اردیبهشت 1399 هفته اول اردیبهشت 1399 هفته چهارم فروردین 1399 هفته سوم فروردین 1399 هفته دوم فروردین 1399 هفته اول فروردین 1399
موضوعات
اخبار کرونایی (718) توصیه های کرونایی (352) عکس و کاریکاتور کرونایی (175) پرسش و پاسخ کرونایی (129) مدافعان سلامت (66) اخبار خوش کرونایی (61)
صفحه ها
فیدها
آمار وبلاگ
تعداد بازدید : 230468
تعداد نوشته ها : 840
تعداد نظرات : 4
X